3 super lekkere dips voor bij je chips (gefilmd met mijn handen!)

0
dipsaus voor chips

Dankzij mijn mediabureau Semilo komt het regelmatig voor dat ik met leuke merken mag samenwerken. De video over avocado die ik met Dirk Middelweerd opnam bijvoorbeeld, of die ene keer dat ik bij Campina op kantoor was, of toen ik thuis een video maakte voor LG. Eigenlijk ben ik voor elke klus bezig met content maken die ik op Goodfoodlove aan jullie toon, of dit nu een video, recept of ander artikel is.

Wie had ooit gedacht dat er een carrière als handmodel voor me in het verschiet zou liggen? 😉

Nu werd ik laatst weer gevraagd om video’s op te nemen, maar dan niet voor op mijn eigen kanaal. Bugles (je weet wel, van Lay’s chips) zocht een handmodel om receptenvideo’s voor op hun YouTube kanaal op te nemen. De opnamedag was zo mega leuk, en het resultaat is zo tof, dat ik vind dat ik het toch aan jullie moet laten zien. Gewoon, hier op Goodfoodlove. Omdat de filmpjes zo leuk zijn =D

Deze filmpjes geven je 3 keer inspiratie voor lekkere dipsaus bij chips. De ingrediënten flitsen vrij snel voorbij, dus ik heb ze er voor jullie onder gezet.

Frisse feta dip

2 handjes preiringen | 200 gr. feta | 6 takjes selderij | 4 el. magere kwark | 4 el. mayonaise | 2 tenen knoflook | sap van 1/2 limoen | scheutje water

Spicy salsa dip

Scheutje olijfolie | 1/2 ui | 1 teen knoflook | 1 tl. komijnpoeder | 1 tl. chilipoeder | 1 tl. paprikapoeder | 2 el. ketchup | 400 gr. tomatenblokjes | snufje zout | 2 augurken | verse koriander

Wasabi guacamole

2 avocado’s | 2 jalapeños | 1 el. limoensap | 1/2 el. sojasaus | 1 tl. wasabi | snuf zout |


In de filmpjes zie je welke smaak Bugles er het beste bij de dip past. De dipjes zijn natuurlijk ook lekker tortillachips, met een toastje of met groenten (met de feta dip). Of met iets anders, heb jij een lekker idee? Laat het me gerust weten!

Wat is jouw favoriete dip? En zou je het leuk vinden als ik vaker dit soort filmpjes plaats?

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: