Nominatie Just Eat Foodblogawards | Beste foodblog 2013

0

Te gek! Goodfoodlove is genomineerd voor de Just Eat Foodblogawards.

Het is vandaag precies 4 maanden geleden dat ik begon met Goodfoodlove. Ik heb in deze maanden al onwijs veel leuke, lieve en positieve berichten gekregen, zo leuk om te horen allemaal! Daarnaast zie ik mijn bezoekersaantallen steeds harder groeien, geweldig =D

foodblog_award-240x300

Dé kers op de taart zou natuurlijk een felbegeerd plaatsje in de top 50 (het liefst zo hoog mogelijk) van de beste foodblogs van Nederland zijn. Jij kan ervoor zorgen dat ik hoog eindig. En daar zou je me heeeeel blij mee maken!

Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete Foodblogs en de blogs beoordelen op kwaliteit en inhoud. De website met de hoogste kwaliteitsscore en de meeste jurypunten wordt Beste Foodblog van het Jaar 2013. De jurypunten worden gegeven door deskundige Foodies van JUST EAT.

Er kan van 1 november tot en met 30 november door het publiek gestemd worden. De winnaars worden bekendgemaakt op de blog van JUST EAT. Hier kunt u ook de TOP 50 lijst van 2012 en 2011 vinden.

Je stemt op Goodfoodlove door hier te klikken en mijn blog een korte beoordeling te geven. Wanneer je je e-mailadres invult maak je ook nog eens kans op een van de 50 Just Eat waardebonnen t.w.v. €10,-!

Alvast heel erg bedankt voor het stemmen!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: