Kel op de catwalk: met deze outfit won ik €20.000 advertentietegoed op Marktplaats

5
modeshow

Sinds ik van ‘foodblogger’ ben getransformeerd naar ‘smaakblogger’ (zo noem ik het graag: ik schrijf over dingen die mijn – en jullie? – smaak zijn) word ik voor de meest uiteenlopende samenwerkingen gevraagd. Neem bijvoorbeeld The Giftsuite, of een fotoshoot in de studio van Miinto. Zo kwam er ook een aanvraag van Marktplaats binnen, of ik mee wilde lopen in hun Goudmijn Collectie Modeshow.

“Meelopen in een modeshow, ik??”, was mijn eerste reactie. Het leek me doodeng, maar toch ook heel erg leuk. Het idee was dat 50 influencers hun eigen garderobe indoken op zoek naar een treasure: een mooie outfit die ze zelf niet meer droegen, maar graag te koop aanboden op Marktplaats. Die showde iedereen dan op de catwalk, waarna er online op de outfits geboden kon worden.

Nu had ik net afgelopen zomer mijn halve garderobe weggedaan, maar er was 1 bijzonder item dat ik had bewaard, en perfect vond passen in het thema van de show: ‘creative chique’. Mijn camera ging mee dus ik filmde achter de schermen, na de show en in de video zie je ook mijn moment (of eigenlijk moments) of fame.

modeshow

SPOILER ALERT

Heb je de video nog niet gezien? Bekijk hem dan eerst even voordat je verder leest =)

Nu was deze modeshow niet alleen een run over de catwalk, maar er kon ook een prijs gewonnen worden. Wist ik niet 😉 Het gonsde ’s middags al door de gangen van de Vondelkerk: degene met de meest creatieve outfit zou €20.000,- aan advertentietegoed op Marktplaats winnen. Met mijn gekke pak van Opposuits had ik er geen moment bij stilgestaan dat ik wel eens de winnaar kon worden, maar niets was minder waar. Fred noemde mijn naam, de confetti kwam en iedereen applaudisseerde luid. Ik had gewonnen! Met mama en Nicky in de zaal was dat moment extra speciaal, dat zie je ook wel terug in het filmpje.

Op het moment dat mijn advertentie live staat op Marktplaats zijn jullie uiteraard de eersten die het horen! Tot dan kan je je natuurlijk altijd gratis abonneren op mijn YouTube kanaal, waar je steeds vaker filmpjes zal zien verschijnen.

opposuits

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

5 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: