Festival Fever: Edelwise in het Rembrandtpark

0

Misschien heb je er wel eens geluncht, ben je er op vrijdag naar een feestje geweest, of heb je werkelijk geen idee waar ik het over heb: Edel in Amsterdam. Edel is zo’n plek die voor iedereen iets anders betekent: de een komt er omdat het om de hoek zit, de ander komt er voor de leuke feestjes en weer een ander (ik incluis) komt er omdat ze een fantastisch fijn terras hebben, dat gelukkig nog niet héél Amsterdam ontdekt heeft.

Die leuke zaak aan het water in West heeft een bijzonder creatief event team, want ze hebben hun populaire vrijmibo naar een hoger level getild met een eigen festival. Amsterdam barst tegenwoordig uit z’n voegen in het festivalseizoen, en ik vind niet elk feestje even geweldig meer. De hele grote feesten (waar je 20 minuten moet lopen naar de volgende stage) sla ik even over. De kleinere, nieuwere festivals daarentegen, vind ik vaak dan weer wél heel leuk. En daar is Edelwise er een van.

EdelWise Festival_20140726_193814_Afterview.nl_Peter Bezemer kopie

Vorig jaar gingen Tig en ik ietwat wijfelend richting het Rembrandtpark in Amsterdam (dat niet zo grote park waar ik eerst aan woonde) omdat we last-minute kaartjes gekregen hadden voor Edelwise. Het was nogal regenachtig geweest en omdat het feestje nieuw was, wisten we niet goed wat te verwachten. Op het moment dat we in de rij stonden brak de zon door, en dat is tevens metaforisch voor de rest van de dag. Wat een feest! Dit festival is echt zo’n leuke ontdekking, waarvan je hoop dat het het jaar daarna weer terugkomt. Een groot grasveld met een mainstage en dansende mensen, wat kraampjes met toffe spulletjes zoals armbandjes (ik kom altijd met nieuwe dingen thuis), de leukste bingo die ik ooit heb meegemaakt en zelfs een hidden stage: Edelwise bleek helemaal the bomb.

Nog een weekje en dan is het weer tijd voor dit knettergekke, spetterende festival. Ik heb er nu al zin in =D Een kleine greep uit wat je dit jaar kunt verwachten:

♥ Special Mike (DJ)

♥ Fiesta Macumba (live)

♥ Aiscream (DJ)

♥ Lachtherapie

♥ Kutje kleien

♥ Dating camping

♥ Dicky disco (DJ)

♥ Mega twister XXL

♥ DIY inflatable hoofddeksels

EdelWise Festival wordt een dag waar muziek en spraakmakend entertainment worden gecombineerd met heerlijk eten en drinken. Tijdens deze grootse buiten editie van EdelWise worden de bezoekers getrakteerd op de leukste verrassingen.

Outfit inspiratie

Jumpsuit |  Tasje | Sandalen

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: