FEEST! Goodfoodlove is jarig!

10
goodfoodlove jarig
Goodfoodlove bestaat alweer 2 jaar! Ongelofelijk wat ik de afgelopen 2 jaar allemaal heb mogen meemaken: koken met sterrenchefs, de leukste blog events, contact met toffe PR bureaus, een groep unieke bezoekers van meer dan 25.000 per maand opgebouwd, van Goodfoodlove een bedrijf gemaakt en veel, heel erg veel geleerd. Ik kan oprecht zeggen dat ik de leukste baan ter wereld heb en ik hoop dit nog heel lang te blijven doen.
Het cliché is waar: zonder mijn volgers had ik dit allemaal niet kunnen doen en daarom wil ik in mijn ‘verjaardagsweek’ iets terug doen. Daarover later meer, eerst wil ik jullie meenemen naar een aantal hoogtepunten van het afgelopen jaar. Bijna alles wat ik heb mogen doen was tof dus de keuze was dan ook behoorlijk lastig. There we go!
Untitled

♥ Mega veel leuke (pers)lunches & diners met de leukste bloggers. Deze lunch bij Girassol was ook zo gezellig!

Untitled
♥ Super toffe onverwachte cadeautjes krijgen

Untitled
♥ Ontdekt dat ik het ook heel leuk vind om af en toe over beauty/fashion/lifestyle te schrijven en dat jullie dat ook heel leuk vinden om te lezen

Untitled
♥ Heeeeeeeel veel uren maken en veel tijd achter mijn laptop besteden. Dat betekent wanneer ik thuis ben ook heel veel knuffels krijgen =)

Untitled
♥ Tv opnames voor Man Bijt Hond
UntitledUntitled
♥ In de Metro en in de Viva gestaan!

Untitled

♥ Een mooie samenwerking met Jamie magazine

Untitled
♥ Meerdere keren gegeten bij La Sirene, een van mijn favorieten in Amsterdam

♥ Op mijn bucketlist stond al heel lang ‘op persreis gaan’. Zo’n 8 weken geleden mocht ik mijn eerste persreis maken (met Piper Heidsieck naar Reims) en inmiddels heb ik er al 4 (!) mogen maken. Ongelofelijk en nog veel leuker dan ik me had voorgesteld =D

UntitledUntitled

♥ Heel veel leuke uitnodigingen voor een lunch of diner voor 2, waar ik samen met pap, mam, Tig of een vriendin van genoot
Untitled

♥ Keihard in de de illusies van Victor Mids trappen


♥ Heel veel gin en tonics gemaakt en gedronken. Ik ben er inmiddels echt gek op!

SAMSUNG_160615_029
♥ Naar Parijs met Samsung
Untitled
♥ Deze te gekke auto mee naar Italië mogen nemen

Untitled
♥ Mijn verjaardag vieren in Barcelona

kiwi in bakje
♥ Een te gekke en leerzame fotografieworkshop van Sacha de Boer

Untitled
♥ Samen met mijn lief naar Alicante voor Licor 43

20140822_191858
♥ Mijn aller favoriete pasta tent Spaghetteria ontdekt

IMG_20140919_154328Untitled

♥ Thuis bezoek krijgen van van toffe dingen zoals de krokettenbus en het chocolademerk Cocio

20141024_153538
♥ Dat Goodfoodlove sinds oktober een bedrijf is!

IMG_20140610_183512
♥ Veel geleerd over wijn, wijnhuizen bezocht in Italië en veel heerlijke wijnen mogen proeven tijdens diners

Foto 31-10-14 14 22 41
♥ Dat mijn omelet dé omelet van de maand werd bij Omelegg

20140716_213938
♥ Veel lekkere dingen gekookt en samen met vrienden opgegeten

20140602_185559
♥ Af en toe ineens een hele mooie foto maken

RTB
♥ Fotografen die tijdens persevents mooie foto’s maken

IMG-20140919-WA0012
♥ Heel veel lol met mijn foodiefriends

Untitled
♥ Op uitnodiging mogen overnachting bij hotel Angelo in Ortisei

IMG_3165-bewerkt-bewerkt-bewerkt
♥ Ik kan serieus nog uren doorgaan want eigenlijk is alles wat ik heb gedaan heel leuk. Wat absoluut nog een vermelding verdient is de mega leuke fotoshoot die ik met mijn vrienden David & Eva deed. We maakten foto’s in 50’s stijl en zij zorgden voor de coole ‘verjaardagsfoto’s’.

Houd volgende week de Facebookpagina van Goodfoodlove goed in de gaten: het wordt en echte feestweek en daar horen natuurlijk cadeaus bij, voor jullie welteverstaan!

Over de auteur

10 comments

  1. Stefanie 4 juli, 2015 at 07:11 Beantwoorden

    Wow wat een geweldige lijst met leuke en ook heel veel lekkere dingen! Gefeliciteerd! Dat er nog maar heel veel tofs op je lijstje bij mag komen. Drink er een G&T op zou ik zeggen. Of twee. Of.. Liefs!

  2. Sanne 3 juli, 2015 at 11:36 Beantwoorden

    Ik volg je nog niet zo lang maar ik vind jou blogs 1 van de leukste! Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan en maak er een gezellige dag van, het weer zit in ieder geval mee! 🙂

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: