Filmpje Karvan Cévitam GO met Victor Mids

0
victor mids

Vlak voordat ik op vakantie ging was ik aanwezig bij de KC Buzz tour: een tof persevent waar ik, samen met een aantal leuke journalisten en bloggers, op een hele bijzondere manier kennis maakte het nieuwe product ‘Karvan Cévitam GO.‘ Het mini flesje siroop kan je in je tas doen zodat je altijd en overal je water kunt voorzien van een smaakje.

Misschien kennen jullie Victor Mids wel, hij is illusionist en arts en brengt illusie en wetenschap samen. Ik ben groot fan van zijn programma Mindf*ck en ik vind het dan ook super tof dat ik hem mocht ontmoeten en zelf ‘slachtoffer’ werd van één van zijn illusies. Er is tijdens deze middag een leuk filmpje gemaakt dat ik graag met jullie wil delen. Enjoy!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: