Fit begin van de dag met Yogen Früz

0
yogen fruz

Wat is het toch heerlijk om de dag te beginnen met een lekkere workout! Maar ik doe het eigenlijk veel te weinig… Echt, een paar jaar geleden had je me dit echt niet horen zeggen. Maar tegenwoordig vind ik het echt fijn om ’s ochtends lekker te bewegen (buiten hardlopen, in de sportschool aan de gewichten of lekker thuis in de woonkamer Zumba doen). Daarna een gezond ontbijt (en een banaantje voor de workout), een douche en ik voel me de hele dag een stuk fitter dan wanneer ik meteen aan mijn werk begin.

Vorige week maandag werd ik, samen met een groepje veel fittere bloggers dan ik, vroeg verwacht in de Foodhallen in Amsterdam. Hoe fijn ik het ook vind om ’s ochtends te sporten, ik laat het er te vaak toch bij inschieten. Niet nu, want nu wachtte personal trainer Barbara den Bak, én een fijn ontbijtje van Yogen Früz op me. Nog voordat we ook maar iets hadden bewogen werden we verwend met een heerlijke boekweitpannenkoek, griekse yoghurt, verse vruchtjes en andere gezonde treats voor op de pannenkoek. Daarna was het tijd om eens even flink te gaan bewegen: een warming up, wat strech oefeningen, heel veel op-en-neer springen en een paar goede buikspieroefeningen. Binnen een halfuur zat de HIIT training erop.

Untitled

Ik was verrast dat we slechts een halfuur nodig hadden om ons zo in het zweet te werken en vroeg Barbara of het dan wel genoeg was. Ze vertelde ons dat het behoorlijk old school is om elke keer een vol uur te trainen, want aan een halfuurtje stevig door trainen heb je meer dan genoeg. Doe het een paar keer per week en je zult je heel snel een stuk fitter voelen. Op haar toffe website geeft Barbara je nog veel meer handig advies en tips. Na Barbara’s leuke les was het tijd voor een healthy treat van Yogen Früz: lekkere frozen yoghurt met aardbeitjes en cacaonibs. Wat een feestje dat iets wat zo zoet en lekker is ook hartstikke gezond is!

Untitled

Als je het net zo leuk als ik vind om buiten de deur te ontbijten, ga dan zeker eens naar één van de zaken van Yogen Früz. Ze hebben mij geïnspireerd met de super lekkere boekweitpannenkoek, die ga ik zelf mooi ook even maken binnenkort =)

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: