Food find: Coole verpakking die van pasta kapsels maakt

5
verpakking pasta

Het internet staat vol met de meest gekke, bizarre en toffe dingen. Het gebeurt regelmatig dat ik tijdens het surfen iets voorbij zie komen dat ik absoluut zou kopen/eten als het hier verkrijgbaar was. In food finds deel ik deze toffe vondsten met jullie. De eerste editie trappen we af met een fantastisch leuke verpakking voor pasta, die ervoor zorgt dat de pasta op een kapsel lijkt. Deze toffe tip kregen we van een vriend.

De Russische designer Nikita (dat is dus een man) bedacht Good Hair Day pasta, geïnspireerd op de diverse schoonheid van de vrouw. Hij gebruikt verschillende pastasoorten om verschillen in vrouwen, en hun bijbehorende kapsels te laten zien. Op de Goodfoodlove redactie zijn we he-le-maal weg van dit coole product, en we hopen dan ook dat dit prototype binnenkort in de Nederlandse winkels verkrijgbaar zal zijn.

pasta verpakking pasta verpakking pasta verpakking

Bron foto’s: Packaging of the world

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

5 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

kalkoen wraps

Kalkoen wraps met andijvie

Vriendin Nicky is net zo’n foodlover als ik. Afspraken met onze vriendinnengroep worden steevast inclusief eten (&drinken) gepland en we staan ook graag samen in ...