Foodpost favourites #1

1
kelly camfferman

Jawel, een nieuwe rubriek! En wel een hele leuke =) Zoals jullie misschien weten word ik met enige regelmaat verblijd met leuke pakketjes met de post. Het is onmogelijk om voor elk product een los artikel te schrijven, maar er zitten soms dingen tussen waar ik heel enthousiast over ben en waar ik graag wat meer over wil vertellen. Je raad het al: daar is deze rubriek voor! Het gaat natuurlijk voornamelijk over food dingen maar het zou ook af en toe iets anders kunnen zijn. Here we go! PS: een klik op de foto stuurt je naar de website van het product.

Bio Bites crackers

Untitled

Deze crackers zijn vrij van heel veel (oa. gist, gluten, ei en e-nummer) maar vol van smaak! De rozemarijn crackers zijn mijn favoriet.

Caption nagellak

Untitled

Ik ben echt fan van Caption! Ze maken nagellak die (door een base-, kleur- en topcoat te gebruiken) supersnel droogt, goed uithard en een stuk langer blijft zitten dan gewone lak. Daarnaast hebben ze ontzettend veel keuze aan kleurtjes en mooie topcoats. I like!

Propercorn

MEGA lekkere popcorn met weinig calorieën (voor degene die ze graag tellen 😉 ) Het package design vind ik ook zo tof.

Saveurs

Untitled

Saveurs is een magazine voor de echte fijnproever die houdt van “eten als een God in Frankrijk”. Tja, ik denk niet dat dit verder nog uitleg nodig heeft 😉 Dit is echt zo’n blad dat ik in de trein mee neem omdat ik het leuk vind om te lezen, en om inspiratie uit op te doen.

Ritsers van Autodrop

Untitled

Eigenlijk lust ik helemaal geen drop, zoals ik op opbiechtte in mijn foodconfessions. Mijn motto is ‘als je het niet probeert weet je het niet’ dus ik proefde een ritser en…. ik vind ze dus lekker! Het is in mijn ogen de meest idiote combinatie ooit – chocolade en drop – maar ze pakten dus en stuk lekkerder uit dan ik dacht.

Geitenkaas van Bettine

Mmmmm geitenkaas! Normaal gebruik ik alleen de ‘vaste’ vorm, maar ik heb ontdekt dat de smeerbare variant ook heel erg lekker is =) En die met spek eromheen is top als borrelhapje of amuse.

Nespresso Peru

Untitled

Nespresso komt met een nieuwe limited edition: Peru. Het is een intense, zoete espresso met intensiteit 8. Ik vind hem erg lekker, voor in combinatie met zo’n lekker siroopje van Monin =)

Bros Bubbels

Untitled

Bij deze super lichte chocoladeballetjes moet ik de hele tijd aan die reclame met Joop Braakhekke in dat bad denken, dat hij “tot bubbels!” roept. Het is wel verraderlijk hoor, zo’n zak, want hij gaat rustig in binnen een paar minuten leeg 😉

Twister & Pearl-R

Eten bijzonderder maken is altijd leuk. Met deze toffe gadgets van Kookpunt kan je balletjes van vloeistof maken (links) en groenten uithollen (rechts). Gekke ideeën om hier toffe dingen mee te maken zijn natuurlijk welkom! 

Ridiculously Good

Untitled

Je  moet het lekkerste voor het laatste bewaren zeggen ze, en dat doe ik dus ook 😉 Deze raw chocolate snoepjes zijn echt zo idioot lekker dat ik ze in 1x opgegeten heb… Best zonde want ik had ze beter kunnen bewaren om een dag later nog een keer van te genieten. Anyway, ze zijn raw, bevatten geen geraffineerde suiker en zijn dus helemaal zo slecht nog niet. Ik ga mooi een nieuwe lading bestellen!

Over de auteur

1 comment

  1. Lotte 13 juni, 2015 at 09:44 Beantwoorden

    Die gadgets! Hoe awesome. Lijkt me echt leuk om op heel veel verschillende soorten producten te proberen, haha. En, guilty as charged, die raw chocolat balletjes werk ik ook in 1x weg…

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: