GOOD NEWS #6

0
good news

Het is een weekje stil geweest, maar we zijn weer terug met Good News! We hebben de leukste en lekkerste nieuwtjes weer voor je op een rij gezet.

Slim Pasta

Eigenlijk zegt de naam het al: een slimme pasta voor mensen die willen afvallen. Wij doen deze maand een paleo challenge, waarbij we deze pasta super goed kunnen gebruiken. Tijdens deze challenge eet je geen koolhydraten, waardoor je ook geen hongergevoel hebt. Deze biologische pasta zonder gluten, koolhydraten en suiker ligt vanaf volgende week in elk geval op ons bord. Slim pasta is onder andere te koop bij de Jumbo en Body&Fit.

Slim Pasta_groep

Nieuwe smaak Jillz

Naast de Original met appelsmaak en de variant met raspberry, komt Jillz met een nieuwe smaak. Elderflower-Mint! Ik heb hem nog niet eens geproefd, maar ben er nu al weg van. Jillz speelt natuurlijk goed in op trends. Op de drankenkaart in restaurants zijn juices, kruidendrankjes en verse muntthee niet meer weg te denken. Jillz Elderflower-Mint sluit zich hierbij graag aan. Hij is al verkrijgbaar in de supermarket.

Francescakookt.nl

Francescakookt.nl is een hele leuke blog op het gebied van food en wij vinden het super tof dat ze zich zo inzet voor goed en lekker eten voor kids. Hoe heerlijk is het als jouw kids, elke avond weer met een glimlach aan tafel hun bordje leeg eten? Met de recepten van Francesca gaat dat zeker lukken! Ook voor praktische tips kan je bij haar terecht of koop vanaf 26 april 2016 haar boek Mag ik nog een hapje?

VanBERK_Hapje_VP_rug_NIEUWLOGO.indd

Het Mama Moringa Diner

Via Mama Moringa kan je een jonge, kersverse ouder nomineren waarvan jij vind dat hij of zij een gratis diner verdient. In de eerste 1000 dagen na een bevalling is gezonde voeding super belangrijk en daarop wilt Mama Moringa ook inspelen. Ken jij iemand die een leuke avond uit kan gebruiken? Geef hem of haar dan snel op. Het zal een leuke en lekkere avond worden.

Grow Your Own programma

Dat moestuintjes een trend zijn, wisten we al door de Albert Heijn. Maar ook Heinz ketchup speelt hier nu op in door met het Grow Your Own programma te komen. Bij aankoop van een Grow Your Own ketchup fles krijg je een zakje tomatenzaadjes om je eigen tomatenplant mee te kweken. Het doel van deze campagne is om mensen wereldwijd te inspireren met het verbouwen van tomaten en het proces hierachter.

Heinz-Tomato-Ketchup-ervaren-met-alle-zintuigen

YADA YADA Market

Heb je vandaag zin in een leuke markt? Dan is YADA YADA (Zuid-Afrikaans voor bla bla bla) Market misschien een leuk plan. Na de Bay Harbour Market in Zuid-Afrika is de YADA YADA Market dé nieuwe internationale markt van Noord-Holland. Op de YADA YADA Market komt de Afrikaanse en Nederlandse wereld samen. Samen genieten van het heerlijke eten, Zuid-Afrikaanse wijnen en de gezellige sfeer. Wij zijn direct verliefd geworden op deze sfeer, smaken, geuren en live muziek. 

ImageProxy (1)

Over de auteur

Redactie - Robyn

Uit eten gaan, reizen of een combinatie ervan: dat zijn de dingen die Robyn het liefste doet! Ze houdt zich bezig met de marketing achter Goodfoodlove, bezoekt events en brengt daar smakelijk verslag van uit.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

jamie magazine

Jamie Magazine viert 25e nummer!

Het is geen geheim dat ik groot fan ben van Jamie Oliver. De gewaagde smaakcombinaties die werkelijk altijd lekker zijn, zijn quasi-nonchalante manier van koken, de ...