GoodChristmasLove | De Tabasco #tag

0

De feestdagen zijn hét moment om flink uit te pakken met originele lekkere recepten. Van Tabasco kreeg ik een leuk bericht en daarbij heel veel lekkere recepten. Ik heb ze nog niet allemaal geprobeerd, maar er zaten zó veel lekkere tussen dat ik jullie de recepten niet wil onthouden.

De komende tijd zal je een aantal Tabasco recepten zien verschijnen op Goodfoodlove die ik zal taggen met #Tabasco. Ook heb ik speciaal voor kerst de tag #GoodChristmasLove in het leven geroepen, zodat je makkelijk kunt zoeken en de recepten kan vinden =)

tabasco kerstman

Met Tabasco pepersaus maak je de feesttafel net wat pittiger. Een paar druppels Tabasco is genoeg om je gerecht pit te geven. Tabasco pepersaus is heerlijk in talloze recepten. Als ingrediënt in een frisse salsa, oesters, risotto of in bijzondere chocolade desserts. En voor de volgende ochtend: in de anti-kater-cocktail Bloody Mary. Bereid je favoriete pittige recept en fijne feestdagen!

Hot fingerfood, hot diner en hot desserts, ze zullen allemaal voorbij komen. Heb jij nog andere suggesties of tips voor lekkere kerstrecepten? Laat het me weten! Je kan nooit genoeg kerst-inspiratie hebben =)

 

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

guacamole

RECEPT | Zelf guacamole maken

Sommige dingen zijn zoals ze zijn. Roomboter bijvoorbeeld, of tomatensap. Andere dingen zijn wat breder interpreteerbaar 😉 Zo heb je verschillende manieren om pesto, salsa ...