Goodfoodlove superfood mix

21

Superleuk nieuws: er is een Goodfoodlove product te koop! Een lekker, gezond en gemakkelijk product dat jij binnen een paar dagen in de keuken kan hebben staan. Oké, ik zal even bij het begin beginnen…

Untitled

Eind december ging ik bij Kristel van Yoursuperfoods langs om te horen wat ze allemaal doen en hoe we een leuke samenwerking konden opzetten. De naam zegt het eigenlijk al: Yoursuperfoods verkoopt superfoods. Maar niet zomaar superfoods, ze kiezen voor 100% biologisch, rauw, vegan, gluten vrij en GMO vrij. De producten (zoals chiazaad en lucuma) zijn gevriesdroogd en vervolgens tot poeder vermalen, zodat ze makkelijk te verwerken zijn maar niks aan kwaliteit verloren hebben.

Untitled

Zelf gebruik ik graag chiazaad, maca, lijnzaad, hennepzaad en cacaonibs om bijvoorbeeld in mijn smoothie, yoghurt of granola te doen. Alle superfoods staan in verschillende potjes op mijn vensterbank: harstikke leuk, maar natuurlijk niet heel handig omdat je uit elk potje een lepeltje moet pakken. Ik vind Yoursuperfoods echt een uitkomst, je hebt maar één potje nodig en dan heb je meteen alle superfoods bij elkaar. Wat ik zelf heel handig vind is dat er verschillende combinaties verkrijgbaar zijn. Zo is de Chocolatelover super lekker door dadelsnoepjes en is de Green Protein perfect geschikt als je een powershake voor na het sporten wilt maken.

Untitled

Extra leuk: je kan ook je eigen superfoodmix samenstellen op de website. En dat is precies wat ik gedaan heb! Speciaal voor jullie heb ik een Goodfoodlove mix gemaakt. Ik wilde een gezonde, maar natuurlijk ook lekkere mix. Ik weet niet of je wel eens tarwegraspoeder geproefd hebt..? Niet erg lekker zeg maar 😉 Dat moest voor mijn mix natuurlijk anders! Ik heb gekozen voor bananen en kokos voor de smaak, lekker tropisch. Dit zit er aan raw superfood poeders in de Goodfoodlove mix:

 • Bananen
 • Kokos
 • Maca
 • Lijnzaad
 • Chiazaad
 • Lucuma

Maar de vraag is natuurlijk: waarom is het zo goed voor je? Dat zal ik je vertellen =)

Banaan, maca & lucuma zorgen voor energie en concentratie. Kokos is voor immuniteit, spijsvertering en gewichtsverlies en lijnzaad & chiazaad zijn goed voor de spijsvertering en gewichtsverlies. Een ware supermix dus =D Ik gebruik zelf graag een lepel door mijn yoghurt, smoothie, granola en notenrepen.

Untitled

De Goodfoodlove mix bestellen? Een pot van 500 gr. kost €20,- (het potje dat je op de foto ziet is 150 gr.). Daarvoor heb je een unieke, speciaal voor mijn lezers samengestelde Goodfoodlove supermix. En hoef je niet meer je hele vensterbank vol te zetten met potjes 😉

Untitled

Om te vieren dat het eerste, echte Goodfoodlove product te koop is willen Yoursuperfoods en ik iets weggegeven. We verloten een pot Goodfoodlove supermix met daarbij samples van de Super Green en de Forever Beautiful mix. Wat moet je ervoor doen? Like de pagina van Yoursuperfoods (die van Goodfoodlove liken mag natuurlijk ook altijd =D) en vertel in een reactie onder dit bericht waarom jij graag dit superfood pakket wil winnen. SUPER veel succes en laat me vooral weten waar jij de superfood mix voor gaat gebruiken.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

21 comments

 1. Sienna 9 oktober, 2015 at 13:08 Beantwoorden

  Kelly, je hebt echt een super leuke blog! Heb je wel eens gehoord van moringa zaad/poeder? Deze producten bevatten 47 actieve antioxidanten, 36 natuurlijke ontstekingsremmers, 30% plantaardig eiwit en alle 8 essentiële aminozuren. Het is echt super gezond. Ik ben helemaal weg van het supplement. Ik bestel ze altijd via: http://www.moringaproducten.nl. Top website en top service.

 2. Anita H. 21 januari, 2015 at 17:16 Beantwoorden

  Dit superfoodpakket wil ik graag winnen omdat ik veel belang hecht aan een gezond lijf en gezonde voeding. Dit pakket lijkt me erg praktisch. Gewoon even toevoegen aan sapje, smoothie of kwark.

 3. marijksels 20 januari, 2015 at 23:23 Beantwoorden

  Wauw wat gaaf! Ideaal want inderdaad, ….de kastjes staan vol met potjes en trommels.
  ‘k Had a wel gehoord van Your Superfoods, maar ‘k heb het me nog niet kunnen veroorloven 😉 Dit is dus mijn kans en die grijp ik met beide handen aan! Heerlijk door de smoothies!

 4. Jolanda Alberts 20 januari, 2015 at 21:12 Beantwoorden

  Hi Kel, ik denk dat het een uitkomst is voor Vic. Hij eet niet zoals het moet met zijn diabetes dus een lepel in zijn yoghurt elke dag is gezond, makkelijk en waarschijnlijk nog lekker ook

 5. Cindy 20 januari, 2015 at 20:36 Beantwoorden

  Wauw! Te gek alles al samengesteld in 1pot! Superhandig! Ik zou het gebruiken in mijn yoghurt, toevoegen aan mijn smoothie en aan de heerlijke ontbijtmuffins die ik heel vaak maak en die mijn dochter van 6 ook heerlijk vind!

 6. Esmeralda Groenland 20 januari, 2015 at 17:46 Beantwoorden

  Ik ben nu zwanger en vind het moeilijk om nu gezond te eten. Superfoods zouden me kunnen helpen om toch al het belangrijks binnen te krijgen.

 7. nicole 20 januari, 2015 at 16:12 Beantwoorden

  wauw dat zou ik erg graag willen winnen ,het lijkt me super lekker en het is ook nog eens super makkelijk ,en laat ik nu net een groot fan zijn van bananen en kokos,ik ben bezig om gezonder te leven en af te vallen en dit zou me daar zeker bij helpen!!!

 8. Annemarie de Koning 20 januari, 2015 at 14:59 Beantwoorden

  Als toevoeging in de ontbijtjes die ik van havermout maak….en oefenen op een leuke Muffin waarin ik dit kan verwerken voor mijn oudste dochter…groep 8…. de Cito’s komen eraan!!

 9. lisa 20 januari, 2015 at 13:46 Beantwoorden

  Ik zou super graag deze gezonde mix winnen, ben laatste tijd gezond aan het eten/leven en sporten! Het lekkerste gedeelte van de dag vind ik het ontbijt maar omdat de ontbijtgranen in de winkels vol met suikers zitten ( die ik juist probeer te vermijden ) zou ik super graag deze mix proberen door mijn yoghurt!

 10. Marloes de Groot 20 januari, 2015 at 13:05 Beantwoorden

  Ik wil de mix dolgraag winnen voor mijn heerlijke groene/ fruit smoothies die ik elke ochtend maak voor ik moet werken. Het is altijd een lekker vullend ontbijt en met deze mix worden de smoothies nog lekkerder en gezonder!

 11. Jans 20 januari, 2015 at 12:28 Beantwoorden

  Omdat..:

  – ik superbenieuwd ben naar de mix
  – het me superlekker lijkt
  – het me supergemakkelijk lijkt
  – het supergezond is
  – het superfijn is om zoiets te mogen en kunnen eten als extra verrijking van mijn yoghurt, en dat weer helpt om wat in gewicht aan te komen :).

  Superveel voordelen dus!

 12. Kimberley John 20 januari, 2015 at 11:55 Beantwoorden

  Hi Kelly,
  Wat een super leuke winactie. Ik doe hier graag aan mee! Waarom?
  Ik vind het lastig om superfoods zo te gebruiken dat de maaltijd er echt lekkerder door wordt.
  Jou combi lijkt me erg lekker en wil ik dan ook zeker proberen. Zo kan ik inspiratie opdoen om zelf combi’s te maken waardoor mijn yoghurt & smoothies een stuk lekkerder zullen worden.
  Groetjes Kimberley

 13. Desiré 20 januari, 2015 at 10:39 Beantwoorden

  Wat leuk! Ik ben nieuw in de Superfoods wereld, maar zou het ontzettend graag eens proberen. Zit middenin een lifestyle change om gezonder te leven en deze mix zou daarin goed passen.

 14. Robert 20 januari, 2015 at 09:48 Beantwoorden

  Liefde gaat nog altijd door de maag, yoursuperfoodswithgoodfoodlove 🙂
  TIP: Ik zie liefde alleen niet als ingrediënt staan…. wel vermelden hoor 🙂

 15. sacha Velgersdijk 20 januari, 2015 at 08:24 Beantwoorden

  Omdat ik een ware superfood girl ben en iedere dag een stukje gezonder en gelukkiger word.
  DANKBAAR voor het helen de proces in mijn lichaam..Life is good. .

 16. karin 20 januari, 2015 at 08:20 Beantwoorden

  Ik wil dit heel graag winnen omdat ik superfoods mijn hele dag door gebruik: na het hardlopen, ontbijt en power repen gemaakt van superfoods en dadels! De hoeveelheden zijn niet aan te slepen….
  Daarom.

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: