Gratis Jillz 0%!

0

Jillz is mijn favoriete festivaldrankje. Het is lekker fris, er zit net zoveel alcohol in als in een biertje (wat ik overigens helemáál niet lust) en ze hebben vaak leuke acties.

Begin juni was ik op Amsterdam Open Air waar  Jillz ook aanwezig was. Ze hadden een blik knappe mannen opengetrokken en bij aankoop van een Jillz kreeg je gratis een kaartje voor een ritje in de zweefmolen. I like 😉

Schermafbeelding 2013-07-10 om 3.42.11 PM

Maar ze hebben gelukkig vaker leuke acties! Zo kwam ik net op hun Facebooksite het bericht tegen dat Jillz 0% een jaar bestaat en dat je daarom nu een 4-pack Jillz 0% gratis krijgt. Hoe het werkt lees je hier.

Tip: Jillz 0% is een ideaal drankje voor als je zwanger bent! Ik had het gehaald voor mijn nicht en ze vond het erg lekker.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: