EVENT & TIP | Greekin’ good Ben & Jerry’s ijs

0

Ben & Jerry’s zijn wat mij betreft echte sterren in marketing. Ze bedenken de meest geweldige namen voor hun ijs (The Vermonster, Fairly Nuts en Cherry Garcia zijn echte toppers) en in werkelijk ál hun uitingen hanteren ze dezelfde stijl en tone of voice. Zo kreeg ik, om met B&J’s te spreken, een greekin’ good uitnodiging voor de Greekshow: een avond waar de nieuwe smaken Frozen Yoghurt ijs gepresenteerd werden.

Untitled

Samen met Vanessa (van de leuke blog Culinessa) toog ik naar het comedy theater aan de Nes. We werden door  verwelkomd door een ware Griekse god en godin. Al draaide deze avond om de nieuwe Griekse ijssmaken, we konden het niet helpen dat ons oog meteen viel op de gigantische chocoladefontein. Wauw!

Untitled

Nikos Evenementos, de ‘organisator’ van dit evenement was uiteraard ook aanwezig en vertelde ons op zijn eigen, onsamenhangende manier over de nieuwe smaken.

Untitled

We hebben heel hard gelachen om de jongen die met een gigantisch verveeld hoofd de hele tijd achter Nikos stond en non-stop bakjes ijs (met een schep) aan het leeg lepelen was. Je ziet hem ook voorbij komen op de foto’s en in het filmpje. Manuel Broekman was ook aanwezig (verkleed als Zeus himself) om met iedereen hilarische filmpjes op te nemen.

frozen

En nu, waarvoor we allemaal gekomen waren: de smaken! Zoals de naam van het evenement al verklapt heeft Ben&Jerry’s zich laten inspireren door de Griekse keuken: Frozen Yoghurt in de smaken Vanilla Honey & Caramel, Strawberry Shortcake en Raspberry Chocolately Chunk. De eerste smaak is wat mij betreft het meest Grieks: het smaakt naar Griekse yoghurt met honing, lekker en fris! De shortcake bevat een heerlijke bite door de zandcake chunks, lekkere stukjes zoals we van Ben & Jerry’s gewend zijn. De laatste smaak is mijn persoonlijke favoriet: lekker fruitig met grote chocoladestukken, very yummie!

Untitled

Samen met Roy Somers en Serena Verbon (van mijn favoriete beautyblog Beautylab). 

We hebben onwijs gelachen en genoten van de nieuwe ijssmaken en optredens van beatboxer Rudebeats en singer/songwriter Jett Rebel.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de nieuwe smaken helemaal voor nop uitproberen? Check this out:

Sinds 1979 organiseert Ben & Jerry’s ieder jaar Free Cone Day om haar trouwste fans te bedanken met gratis ijs. Deze keer deelt Ben & Jerry’s gratis ijs uit voor de deur bij Pathé bioscopen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven en bij de ijsfabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn.

Vandaag, dinsdag 8 april is het zover: Free Cone Day! Kijk snel op de site van Ben & Jerry’s om precies te zien waar jij vandaag je gratis ijsje kunt halen. Greekin’ good!

Onze gepersonaliseerde aftermovie. Heb je ons gespot?

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: