Healthy fest komt eraan: een weekend vol food, fun & friends

0
healthy fest

Van sommige uitnodigingen ga ik echt stuiteren van enthousiasme. De uitnodiging voor Healthy Fest is er zo één. Eerst wist ik niet zo goed wat te verwachten, maar toen ik het programma van dit 3-daagse festival bekeek werd ik heel blij. Ik zal je uitleggen waarom =)

Op 3, 4 en 5 juni word Centre Parcs de Eemhof omgetoverd tot festivalterrein. En niet een waar je bier gooit en achterstevoren loopt, maar een healthy festival. Denk nu niet meteen ‘suf’, want dat is het dus echt niet! Healthy Fest draait om sport, mind, food en friends. Workouts, een 5k run, inspirerende sprekers maar ook een movienight en een vrijmibo staan op het programma.

healthy fest

Geen bleekselderij knagen en uren mediteren dus, maar een energiek weekend met een gezond tintje, waar ook goed eten en een lekker drankje niet mogen ontbreken. Een greep uit het programma:

♥ Zumba!

♥ Mega trefbal tournament

♥ Foodtruck festival (hell yeah!)

♥ Morning yoga

♥ Beach BBQ night

♥ Body combat

♥ Tennis tournament

♥ en nog veel, heel veel meer

healthy fest

Wat ik echt heel tof vind is dat er letterlijk voor ieder wat wils is. Ben je een echte fitgirl? Check. Hardloper? Check. Chill je liever met lekker eten en vrienden? Check. Extra cool: je kunt in je eigen cottage zelfs een kookworkshop van een chef krijgen.

Check de website voor het volledige programma & om een cottage + toegang te boeken. Ik ben erbij! Zie ik jullie daar?healthy fest

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: