Healthy snacks & street food bij Temakery

2
temakery

Overal waar je kijkt kom je ze tegen: poké bowls, wraps en ander ‘healthy fastfood’. SNCKBR spotte deze trend al snel, en speelde erop in door gerechten te serveren die super healthy zijn, maar in de verste verte niet op konijnenvoer lijken. Gezond snacken breidt zich steeds verder uit en ook de bowls en wraps zijn daar onder te rekenen. Want hoe chill is het ook als je even snel een hap wilt, maar niet voor een zware pizza of grote bak Indisch wilt gaan? Dan zijn de frisse bowls en handige handrolls een uitkomst. 

temakery

Temakery speelt in op de trend door fast casual food te serveren. Te veel nadenken hoeft hier niet; met een handig stappenplan heb je binnen no-time je favo gerecht samengesteld. Allereerst kies je of je wilt gaan voor een poké bowl (kommetje), een handroll (alles in een soort zeewier cone) of een sushiroll (met rijst/quinoa/oid ertussen). Dan kies je de vulling: witte rijst of quinoa, of – alleen bij bowls – nacho’s of groene salade.

temakery

Vervolgens kies je welke proteïne je wilt (bijvoorbeeld kip of tofu), jouw 4 favo toppings (ik hou van mango, wasabi en limoen) en welke saus je kiest (creamy sesam bijvoorbeeld, of een Japanse dressing). Tot slot vroeg je ook nog lekker iets chrunchy’s toe zoals geroosterde nootjes of gebakken uitjes en klaar is Kees. Vind je dit nou allemaal veeeeeel te veel keuze, dan kan je ook voor een van de 5 gerechten gaan die Temakery voor je bedacht heeft. Lekker makkelijk =)

temakery

Zin in een lekkere side dish? Dan hebben ze bijvoorbeeld van die lekkere edamame boontjes, miso soep of chickenwings. Temakery is niet echt een restaurant-restaurant, maar je kunt er heel prima zitten om je healthy fastfood op te eten. Wanneer je liever thuisblijft laat je het gewoon bezorgen door UberEATS of Deliveroo. Vind ik altijd ideaal tijdens een avond doorwerken, of tijdens het bingewatchen van mijn favoriete serie. Of gewoon op een luie (zon)dag 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: