HOERA! | Goodfoodlove bestaat vandaag 1 jaar!

goodfoodlove

Jaaaaa! Vandaag bestaat Goodfoodlove 1 jaar! Een jaar alweer…wat vliegt de tijd. Ik kan terug kijken op een fantastisch jaar. Wat begon als een leuk tijdverdrijf is uitgegroeid tot mijn grootste en leukste hobby ooit.

IMG_4903

Als sinds ik klein ben hou ik van eten. Lekker, goed eten maar ook de gezelligheid die er onlosmakelijk aan verbonden is. Ook schrijven heb ik altijd al leuk gevonden, ik heb zelfs nog in de schoolkrantredactie gezeten op de middelbare school. Sinds een aantal jaar sta ik zelf graag in de keuken. Ik dacht dat ik nooit recepten zou kunnen bedenken maar ik merk dat ik steeds meer smaken kan onderscheiden en combineren en dat ik vaak de lekkerste dingen uit de keuken tover. Tel hier bij op dat ik gek ben op foodevents en uit eten gaan en het is eigenlijk helemaal niet zo gek dat ik dat foodbloggen zo graag doe.

IMG_5139c_ds

Toen ik begon met Goodfoodlove had ik geen idee van de hele ‘blogwereld’. Ik wist wel dat er veel mensen waren met een foodblog, maar dat was het. Maar dat er zó veel deuren voor me open zouden gaan (waar ik het bestaan niet eens vanaf wist) nee, dat had ik nooit durven dromen.

Inmiddels ben ik zo ongeveer dag en nacht bezig met mijn blog (oke, erg overdreven 😉 maar wel veel) maar dat is natuurlijk allemaal klein begonnen. Daarom wil ik jullie vertellen over mijn eerste…

♥…mailtje was naar PR bureau WE PR (“Hoi ik ben Kelly, ik heb een foodblog en ik snap niks van PR, kun je me wegwijs maken?”) en nu heb ik elke dag een volle inbox. (Dankjewel Renske!)

♥….persevent was de finale van ‘Tabasco’s hottest chef’ in de Kookfabriek in Amsterdam. Nu heb ik er gemiddeld 2 per week

♥…product dat ik uit mocht testen was de Dumpling Cube. Inmiddels heb ik producten mogen ontvangen en testen met als absolute favoriet mijn slowjuicer

♥…gastblog op Goodfoodlove werd geschreven door Reny van Mind your Feed. Nu schrijven Anne-Claire en Simone ook met enige regelmaat een leuk stuk voor Goodfoodlove

♥…gastblog voor een andere website ging over het koppelen van social media kanalen en schreef ik voor To be a Blogger. Momenteel lever ik ook recepten aan HollandStyle en Jong in Lelystad

♥… ‘papieren publicatie’ was in Lelystad deze Week, de lokale krant van mijn woonplaats die me vanaf het eerste moment van het bestaan van Goodfoodlove een vaste rubriek in de krant gaf (Dankjewel Michel & Wim!)

♥…100 likers meldden zich de allereerste dag al aan op de Facebookpagina. Inmiddels zijn het er meer dan 1200 (!)

♥…keer dat ik een top chefkok mocht ontmoeten, bestoken met vragen en mee mocht koken was met Robert Kranenborg in de Kookerij (dankjewel Liselotte!). Dat zijn er in een jaar tijd veel meer geworden, onder wie Erik van Loo en Rene Redzepi

Het lijstje met de laatste keren komt er niet, afgesproken? 😉

IMG_4889

Ik had werkelijk nooit voor mogelijk gehouden dat wanneer ik op schrijf wat ik graag doe, eet, kook en bezoek zo veel mensen het zouden lezen, en dat ik zo veel leuke en lieve reacties mag ontvangen. Goodfoodlove zorgt ervoor dat ik heel veel bijzondere en leuke mensen mag ontmoeten, de heerlijkste dingen proef en op de leukste plekken kom. Ik hoop dat dit fantastische eerste jaar een voorproefje is voor nog heel veel leuke, mooie en smaakvolle jaren.

IMG_5183_pe

Tot slot een hele dikke vette DANKJEWEL voor jullie, mijn lezers. Het cliché is waar: zonder jullie zou ik dit niet kunnen doen. Dus dankjewel, en ik hoop dat jullie ook nog lang mee willen genieten van al het lekkers dat op Goodfoodlove voorbij komt.

En nu: TAART!

2014-07-03 09.39.36

De foto’s die je in dit bericht ziet zijn gemaakt door Rik de Vries van U-model. Locatie is Brasserie de Houtrib in Lelystad. De prachtige taart is gemaakt door Claudia & Brigitte van Taarten4fun.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Dit vind je vast ook leuk: