De mooiste interieur inspiratie

0
interieur inspiratie

Voor alles is een eerste keer, ook voor een eigen huisje. Nee, ik ben niet pas op m’n 28ste het huis uit 😉 Maar het wordt volgende maand wel voor het eerst dat ik een appartement in ga wat ‘van mij’ is. Ook al is het huur, ik ga er helemaal mijn eigen plekje van maken, zodat ik er gezellig met een huisgenoot en uiteraard Ziggy & Marley kan gaan wonen.

Wat komt er trouwens veel bij kijken zeg, zo’n huisje regelen! Pap had al snel contact met een makelaar voor me gelegd, maar wat er daarna allemaal op je af komt… Een financieel overzicht, papieren regelen, opschrijven wat er allemaal voor abonnementen/verzekeringen afgesloten moeten worden. Je hebt er bijna een dagtaak aan. Dan heb ik het leukste nog niet eens genoemd; hetgeen waar ik het liefst een dagtaak van zou maken 😉 Het inrichten! Dat vind ik bij voorbaat al het allerleukste van een eigen stek: helemaal zelf bepalen voor welke stijl ik kies, wat voor meubels erin komen en hoe ik alles aan ga kleden. Daar gaat natuurlijk het nodige Pinterest/inspiratiewerk aan vooraf, en die interieur inspiratie is precies wat ik vandaag met jullie wil delen.

Ik heb een kleine verzameling gemaakt van dingen die ik mooi vind. Van een kleed in de woonkamer, tot een toffe gadget in de keuken of iets moois aan de muur in de slaapkamer. Kijk je mee?

Wat een heerlijk licht, maar toch sfeervol interieur! Ik ben fan van de verschillende fotolijsten bij elkaar, en de kleedjes in diverse structuren.

Heel tof, zo’n soort schommel als bijzettafeltje.

Ik ben niet de allerbeste doe het zelver, maar dit moet wel gaan lukken toch?!

Omdat ik vaak vanuit huis werk, wil ik een mooi werkplekje inrichten. Een beetje stoer zoals deze, en dan vooral met een grote wereldkaart erbij.

Heel leuk en easy idee. Alle inspiratie voor quotes is welkom!

Dit wordt letterlijk mijn kledingkast: een stang waar alles aan kan hangen, zodat het er mooi en overzichtelijk uit ziet. Daarboven wat planken om opgevouwen shirtjes op te leggen, en de rieten manden voor ondergoed en sportkleding.

Zo’n mooie grote spiegel hoort er natuurlijk ook bij =)

OMG! Ik ben een sucker voor polaroid foto’s en verzamel ze dan ook sinds ik weer in Amsterdam woon. Hoe tof is het om ze niet gewoon aan een touwtje te hangen, maar om daar een sfeervol lichtsnoer voor te gebruiken?!

Wat een heerlijk vrolijke kleurtjes! Ik hou van een fris en licht interieur, en dan gecombineerd met felle kleuren zoals deze.

Dit kleed vind ik echt helemaal te gek.

Ze zijn inmiddels misschien een béétje afgezaagd, maar ik vind cactussen dus nog steeds heel leuk. Oke, en het zijn de enige planten die ik in leven houd… Dit plankje met leren banden is trouwens ook te gek!

Ik hou van hout en foto’s, had je het al door? 😉

Wat een prachtige vazen!

Ondertussen vraag ik me af of je in een huurhuis dingen aan het plafond mag bevestigen… maar als het mag komt er zeker zo’n hangstoel als deze.

Super romantische slaapkamer.

Heel gaaf, een beetje stoere, landelijke stijl in de keuken.

Zo’n vensterbank waarin je kan zitten is toch wel echt het leukste dat er is. Lekker veel kussens erop en dan met een drankje heerlijk in de vensterbank een boekje lezen. Ik zie mezelf al helemaal zitten…

Helemaal leuk zo’n houten ladder met pompom lampjes eroverheen.

Ik ben he-le-maal verliefd op de rosé Pantone kleur van dit jaar. Hier vind ik het heel mooi gecombineerd met de rest van het interieur.

En hier ook, tof ook met grijs en koper erbij.

Deze bank…prachtig!

En tot slot deze muur van kurk, helemaal te gek. Weet iemand hoe je zoiets maakt? Ik wil het 😉

Wat vind jij van deze interieur inspiratie? Is het jouw smaak, of richt je je huis liever anders in? Ik kan in ieder geval niet wachten tot ik m’n huisje kan inrichten! Andere leuke ideeën zijn ook altijd welkom, laat gerust een reactie achter =)

Bron omslagfoto:Wohnidee über deco&style, Fotograaf: Jasmin-Marla Dichant

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: