Joseph Joseph | Kookspullen waar je vrolijk van wordt

1

Kennen jullie het merk Joseph Joseph al?

Joseph2

Ze hebben keukengerei in allerlei soorten, maten en vooral kleuren. Het ziet er allemaal prachtig uit, heeft een zeer goede kwaliteit in is bovendien heel praktisch. Neem de opvouwbare blokrasp of de saladeschaal met ‘ingebouwde’ handjes om de sla mee op te scheppen, geniaal!

Joseph4

Ik bestelde een tijdje terug twee snijplankensets, waarvan één niet binnen een dag in de juiste kleur leverbaar was. Ik kreeg een mailtje met excuses en de vraag of ik een andere kleur wilde of misschien van de bestelling af wilde zien. Ik koos voor een andere kleur, ontving mijn bestelling de volgende dag en kreeg nog twee cadeautjes erbij ook! Een opvouwbare snijplank en een schuimspaan/stamper, om het goed te maken. Wat een top service. Een paar dagen later ontving ik ook nog een mailtje met een tegoedbon van €5,- voor mijn volgende bestelling.

Joseph3

Je begrijpt dat Joseph Joseph bij mij niet meer stuk kan 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

odessa

HOTSPOT | Odessa pizza & grill

Een juicy hamburger, goed stuk vlees van de grill en een vers bereide pizza. Hoe lekker klinkt dat?! Het water liep mij in ieder geval ...