Kadootje van HelloFresh

2

In december beloofde ik dat er in het nieuwe jaar een leuke actie aan zou komen…hier is hij dan! Dat ik fan ben van Hallo Fresh hebben jullie al vaker kunnen lezen op mijn blog. Eerder schreef ik over de original box en de speciale kersteditie.

HF

Speciaal voor Goodfoodlove heeft Hello Fresh een kortingscode aangemaakt, die €20,- korting geeft op de originalbox of de veggiebox. Het geldt niet voor de proefbox, dus je neemt minimaal 2 boxen af om van de korting te profiteren. Geloof me: het is absoluut het proberen waard! Ik denk zelfs dat je hem na die twee keer nog veeeel vaker wilt ontvangen, maar dat is natuurlijk helemaal aan jullie om dat uit te vinden =)

De code die je bij het bestelling in moet vullen is: GOODFOOD20

Je kunt ook op deze link klikken, dan wordt de korting automatisch voor je verwerkt. Wees er op tijd bij, de code is geldig tot 31 mei 2014. Enjoy!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

2 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

Ik (k)ook!

Na een hele tijd in de keuken van het wereld wijde web gestaan te hebben schotelde ik jullie op 3 juli 2013 voor: Goodfoodlove! Mijn ...