Kleurige keukentools | Lente in huis met Screwpull en Seletti

0

Het is voorjaar! Iedereen is vrolijk, de zon schijnt en alles heeft meer kleur. Die vrolijke kleurtjes zie je ook terug in de keuken. Van deze foodie goodies móet je wel blij worden =D

kleurige keukentools2 (2)

In het voorjaar van 2014 brengt Screwpull haar favoriete producten in zes knallende kleuren; rood, oranje, geel, groen, paars en roze. ‘Ieder zijn eigen kleur’ was de gedachte bij Screwpull en zo werd ook het idee van de glasmarkers geboren. De markers plak je met een zuignapje op je glas, zodat je (ook na iets te veel wijntjes) altijd je eigen glas herkent.

kleurige keukentools

De wijnkoelers en -pompjes zijn ook in de super vrolijke kleurtjes uitgebracht. Mijn favoriet? Roze! De producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen. Shop je liever online? Klik dan hier.

Vege_table - Seletti

Waarom hebben snijplanken standaard een rechthoekige of ronde vorm? Dat kan toch een stuk spannender, moeten ze bij Seletti gedacht hebben! Het Italiaanse merk heeft de berkenhouten collectie, die de leuke naam Vege-Table draagt, laten ontwerpen door designer Alessandra Baldereschi. De planken zijn er in vier XL soorten: aubergine, tomaat, paprika of broccoli. Welke zou jij kiezen? Omdat ik zo’n fan van roze ben zou ik voor de aubergine gaan.

Klik hier om zo’n toffe plank te scoren.

Vege_table - Seletti

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

didi

Fashionlove | Toffe nieuwe items

Ook al zit ik nog een beetje in de ontkenningsfase, de herfst staat toch écht voor de deur. Naast dat dit seizoen prachtige producten op ...