Vanaf nu geniet je ook in Zuid bij Lavinia Good Food

0
lavinia good food

Misschien ken je ze al van hun leuke zaak op de Kerkstraat: Lavinia Good Food. Je gaat er heen voor een lekkere healthy lunch of ontbijt of (zoals ik graag doe) om te werken en mensen te meeten. In het centrum hebben ze een heerlijk plekje, maar nu is er ook een tweede vestiging in zuid geopend!

lavinia good food

lavinia good food

Nog voor dat de zaak open was voor publiek mocht ik aanschuiven voor een heerlijk ontbijtje. En oh wat ben ik blij dat ze nu zo dicht bij mijn huis zitten (iets meer dan 5 minuten fietsen), want Lavinia Good Food is een echte hotspot.

lavinia good food

Alleen al voor het Instagram waardige interieur zou je erheen gaan: een bonte verzameling van stoelen, supertof palmbomen behang, een hangstoel en zelfs een tuinkast, het ziet er werkelijk prachtig uit.

lavinia good food

lavinia good food

Aan het eten is minstens zoveel aandacht besteed; het ziet er niet alleen super smakelijk uit, dat is het ook echt. Je vindt hier letterlijk voor elk wat wils: van healthy chiapudding (die overigens echt ZO lekker is dat je hem als niet-healthfreak gewoon moet proberen) tot een ‘ontbijtpizza’ van een dunne flammkuche met een licht truffelsausje en tomaatjes. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die hier niet blij wordt.

lavinia good food

Wat ik misschien nog het allerleukste vind, is dat het eten bij Lavinia echt good is, zoals ik dat ook zo: alles zelfgemaakt, met verse ingrediënten, op de juiste manier bereid en lekker op smaak. Ik denk dat alles hier aan te raden is, maar ik vond de pompoensoep, pancakes en chiapudding echt mega lekker.

lavinia goodfood

Extra tof:

♥ Je kan ook je catering laten verzorgen door Lavinia. Ohja! En ze verkopen de super lekkere taartjes/cakjes van SUE; zoet zonder suiker. Klinkt ‘gezond bedoeld en niet zo lekker’, maar het is dus echt waanzinnig

♥ Ze hebben gin & tonics! En mimosa’s =P Dus zowel tijdens de brunch als aan het einde van de dag kan je genieten van een lekker drankje

♥ Ogen groter dan je maag? No prob, hetgeen je niet op krijgt willen ze met liefde voor je inpakken zodat het mee naar huis kan

Beide locaties zijn elke dag geopend. Voor meer info & openingstijden bekijk de website van Lavinia Good Food

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: