Mijn 10 foodconfessions

7

Op de site van Leonie kwam ik een tag tegen die ik heel tof vond: 10 foodconfessions. Het werkt eigenlijk heel simpel: ik maak een lijstje waarin ik 10 gekke eet & drink gewoontes ‘opbiecht’. Omdat ik volgens mij best een aantal maffe dingen dingen doe of vind leek het me leuk om mee te doen.

Nu ben ik natuurlijk ook heeeeel benieuwd naar jullie foodconfessions! Stiekem ook om te zien of die van mij heel raar zijn of dat het wel meevalt 😉 Je hoeft er natuurlijk geen 10 te geven, maar ik vind het leuk als je me in de comments laat weten wat jouw ‘gekke’ foodconfessions zijn.

foodconfessions

Voor de bloggers onder ons: de tag mag natuurlijk overgenomen worden! Laat het Leonie ook even weten, vind ze leuk =) Oke, daar gaan we!

1. Ik eet dingen zoals M&M’s op kleur: als eerste de kleur waar de meesten van zijn en als laatste waar de minsten van zijn. Curious habit haha! Geen idee ook waarom ik dit doe maar ik doe het al jaren.

2. Het gebeurt wel eens dat ik in een restaurant het eten niet zo lekker vind, en als ze dan vragen of alles gesmaakt heeft dat ik toch een soort van ‘ja’ mompel, omdat ik het idee heb dat het aan mij ligt en ik te hogen eisen stel aan het eten.

3. Ik vind drop niet lekker.

4. Omdat ik zo weinig geduld heb gaan dingen als melk koken en pannenkoeken bakken vaak mis. Het gaat me dan niet snel genoeg, ik gooi het vuur omhoog en de boel verbrandt…oeps.

5. Ik ben de allerslechtste eierpeller in de wereld en weet dan ook zo goed als elk gekookt ei te slopen.

6. Vroeger lustte ik een tijdje geen patat en kippenkluifjes. Niet door de smaak, maar omdat je dat met je handen moest eten (dacht ik) en ik had een bloedhekel aan vieze vingers.

7. Ik kan werkelijk geen enkele soort kaas bedenken die ik niet lust.

8. Ik eet niet zoveel vlees. Met een grote steak of een bord vol spareribs maak je me niet heel blij en ik vind als snel dat ik ergens te lang op moet kauwen.  Als ik dan toch biefstuk eet komt hij steevast van onze grote vriend en slager Maik, die zijn eigen vee slacht en verkoopt in zijn winkel in Abcoude.

9. Omdat ik het zo zonde vind om eten weg te gooien eet ik of vaak nog nét even mijn bord leeg (wat altijd teveel is) of bewaar ik een mini hapje in een bakje in de koelkast om er 4 dagen later achter te komen dat het nu toch echt weggegooid moet worden…

10. Vaak ben ik als laatste klaar met eten omdat ik tussendoor zoveel klets.

Viel het mee of is dit echt heel raar? Haha ben benieuwd naar jullie confessions!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

7 comments

  1. Daphne 13 mei, 2015 at 23:35 Beantwoorden

    OMG!
    Er zijn nog meer “M&M’s op kleur opeten” foodies!
    Yessss! Rare tik! Maar Smarties horen ook ik dit rijtje!
    Leuk! Ga van de week mijn lijstje maken

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

good news

Good News #10

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen vond ik het weer eens tijd worden voor een nieuwe editie van Good News. Mijn inbox stroomt dagelijks ...