Cool e-book: Natuurlijk ontbijten

2
natuurlijk ontbijten

Eén van de tofste dingen aan ‘foodblogger zijn’ vind ik de ontzettend leuke, inspirerende en getalenteerde mensen die ik ontmoet. Toen ik net begon met Goodfoodlove leerde ik Reny kennen, zij was op dat moment ook net begonnen. Reny is lifestylecoach en vertelt je op haar blog alles over gezond eten. We hebben elkaar vanaf het eerste moment gevolgd en hebben altijd leuk contact gehouden. Ook hebben we een paar kker onze eigen ‘goodfoodswap’ georganiseerd (boerenkool special,  visgerecht en een lekker stoofpotje  kwamen voorbij) en schreef ze een leuk artikel over Goodfoodlove op haar blog.

Cover-Natuurlijk-Ontbijten

Laatst kwamen Reny en ik elkaar tegen tijdens de duurzame kookworkshop waar ze me enthousiast vertelde over het boek dat ze gemaakt had. ‘Natuurlijk ontbijten’ heet het, en het staat vol met (je raadt het al) lekkere en gezonde ontbijtrecepten. Een tipje van de sluier: een ‘route du soleil’ fruitsmoothie, blueberry pancakes, chiapudding met mango en limoen en een heuse ontbijttaart.

Muesli_pag21

Ik vind het heel erg tof dat ze een (prachtig vormgegeven!) boek heeft gemaakt met alleen ontbijtrecepten. Dat is toch geloof ik wel de maaltijd waar de meeste mensen het minst creatief in zijn. Als dit boek niet voor inspiratie zorgt weet ik het ook niet meer 😉 Wat ik extra leuk vind: het e-book is verkrijgbaar als PDF bestand wat betekent dat je dus niet persé een e-reader moet hebben om dit boek te kunnen lezen (jeej!). Mocht je het boek cadeau willen doen (de Sint is weer in het land) kan je ook een gedrukt exemplaar bestellen. Dat veel mensen dit al gedaan hebben is een feit, want ik las op de Facebookpagina van Mind your feed dat er extra boeken zijn bij gedrukt.

Ontbijttaart_pag40

Reny, ik vind het tof dat wij al vanaf het begin zo’n leuke (online) band hebben en ik wens je heel erg veel succes met je prachtige boek! Dat er nog maar veel mogen volgen =) Het boek bestellen kan via deze link.

Reny

Over de auteur

2 comments

    • Kelly 14 november, 2015 at 14:36 Beantwoorden

      Beste Tine,
      ik ben bang dat dit een misverstand is. U mail Goodfoodlove, en ik heb enkel iets verteld over dit e-book. Het is dus geen boek geschreven door mij. U kunt het beste de schrijfster van dit boek contacten, dat is Mind Your Feed. Groetjes

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: