Sinterklaasje kom maar binnen met je gerecht

0
sinterklaas recepten

Vandaag is dan de dag waar veel kindjes (en stiekem ook veel volwassenen 😉 ) lang op hebben gewacht: het is 5 december en dat betekent pakjesavond! Familie, cadeautjes, gezelligheid en natuurlijk veel lekkers. De afgelopen weken heb ik op verschillende foodblogs de meest heerlijke Sinterklaascreaties voorbij zien komen. Ik heb zelf ook een duit in het zakje gedaan met 2 recepten, maar de heerlijkheden van mijn foodie friends wil ik jullie ook zeker niet onthouden.

Ik heb de lekkerste Sinterklaasrecepten verzameld en in één artikel gegoten. Als je op de foto van het gerecht klikt ga je naar de foodblog waar je het recept kunt vinden.

Untitled
We beginnen bij het ontbijt met een eigen recept: de Sinterklaas ontbijtmuffins. Gezond, kruidig en een heerlijk begin van je dag!

truffelkruidnotenfeat
Sabine van Oh My Foodness maakte deze truffelkruidnootjes. Ze zien er zo mooi uit! Ik zou in één keer de hele pot leeg eten 😉

Speculaas-cashewnoten-milkshake-620x360
Weer eens wat anders: een Sinterklaas smoothie! Gemaakt door Marlieke van Cotton & Cream. Dit wordt dus sowieso mijn ontbijt 😉

pepernoten-cheesecake-1
Pauline van Uit Pauline’s Keuken maakte deze no bake pepernoten cheesecake. Nice!

Gevulde-speculaaskoekjes-02
Gevulde speculaas: I love it! Brenda van Brenda Kookt! maakte deze heerlijke gevulde speculaaskoeken.

Untitled
Ik vertelde jullie al eerder over het grote Sinterklaas kookboek. In het stuk dat ik erover schreef vind je het recept voor zelfgemaakte marsepein.

pepernoten_tiramisu_zonder_alcohol_2-001
Oke dit is denk ik echt mijn favoriet: pepernoten tiramisu van Betty’s Kitchen. Well done Betty!

pepernoten3
Last but not least: een eigen recept van gezonde pepernoten. Hier kan je rustig een extra handje van nemen 😉

Hele fijne pakjesavond allemaal!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

Disclaimer

©2016, Goodfoodlove – Kelly Camfferman De inhoud van deze website (teksten en foto’s) is eigendom van Goodfoodlove en door mijzelf gemaakt, tenzij anders aangegeven. Zonder ...