Smaak van de week #1 | Reden voor een feestje

1
foodblog

Dat was weer een bewogen weekje. Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reacties die er op mijn persoonlijke artikel gekomen zijn. Wauw! Ik was er echt door overdonderd. Ik heb zoveel berichtjes gekregen van mensen die zich erin herkenden, of die me lieten weten dat ze het knap vonden dat ik dit zo had geschreven. Heel cool =D

Untitled
Maandag begon natuurlijk met stress voor de deadline, en toen die eenmaal gehaald was werd het een lekker werkdagje. Veel mail wegwerken, artikelen schrijven en een lekker receptje voor Koken met Aanbiedingen maken. Tussendoor at ik een broodje met bijzonder beleg, waar ik later in de week over blogde.


Van Weight Watchers kreeg ik dit pakketje met een leuk kookboek met verantwoorde brood & pasta recepten. Hun campagne ‘we mogen weer eten’ laat zien dat wanneer je wilt afvallen je echt niet alleen maar de hele dag op een rijstwafel hoeft te knabbelen, maar dat je gewoon kunt eten zolang je maar goed oplet dat je van alles genoeg (en niet teveel dus) binnen krijgt.


Omdat ik vorige week jarig ben geweest was het op mijn werk tijd voor taart. Ik ging naar de HEMA voor een slagroom/mokka taart, een perzikvlaai, een cheesecake en een (heerlijke!) banoffee taart.


Typhoon stuurde me voor mijn verjaardag dit toffe cadeautje waar onder andere een bon voor Vyne in zat. Daar ga ik binnenkort dus lekker wijntjes drinken, dankjewel schatten van Typhoon!

Untitled
Deze week maakte ik dit lekkere pastagerecht voor Koken met Aanbiedingen. Het recept vind je hier.


Woensdag had ik een leuke afspraak met Anouk van Personal Body Center. We dronken dit lekkere fruitsapje bij Dickys en maakten plannen voor een leuke samenwerking. Ik kan je vast verklappen: februari wordt budget maand en Anouk zal jullie dan alles vertellen over hoe je lekker en gezond kan eten met een klein budget.


’s Middags ging ik met mama lunchen bij de Postkamer, waar we deze overheerlijke stoofpeer en stoof appeltjes smoothies dronken.


’s Avonds at papa bij ons. Hij had zin in gehaktballen dus ik maakte deze superlekkere Italiaanse balletjes. Recept komt snel =)


Deze chocolaatjes van de Chocolade Apotheek in Badhoevedorp kreeg ik cadeau. Ze zijn ZO lekker!


Van Nespresso ontving ik deze nieuwe cups: het zijn de bekende smaken maar dan cafeïnevrij.


Albert Heijn lanceert binnenkort een lijn met biologische producten (Puur & eerlijk komt te vervallen). Ik kreeg deze toffe shopper die, wanneer de producten in de winkel liggen, zeker gevuld gaat worden. Extra cool: de brief is van een bepaald materiaal gemaakt met zaadjes erin. Wanneer ik hem in de aarde leg en water geef groeien er plantjes uit. Gaaf toch! Ik weet dat de leuke winkel WAAR (zit o.a. in Almere) kaarten verkoopt die dit ook doen.Vrijdag was het partytime bij iClicks: we proostten met z’n allen op het nieuwe jaar en gingen daarna bowlen en eten bij de Heeren van Stael. Toch stiekem wel heel erg leuk dat bowlen 😉


Zaterdag was de avond waar veel mensen, en in het bijzonder onze vrienden, lang naar uitgekeken hadden. De bedrijfskring Lelystad organiseerde het jaarlijkse BKL gala waar ook een award en trofee uitgereikt werden, beiden bedoeld om bedrijven waardering te geven. ’s Middags ging ik naar beautysalon MJ in Amsterdam om te genieten van een relaxte facial en daarna mooi opgemaakt te worden voor de avond.Untitled
Brasserie de Houtrib was genomineerd voor een award en ik mocht mee om samen met Guido, Cindy en Erik naar het VIP diner, de prijsuitreiking en het feest te gaan. En een groot feest werd het, want de Houtrib won de award! Zo leuk voor ze, en zo dik verdiend. Dat hebben we even goed gevierd met z’n allen =D


Zondag waren we niet veel waard dus het werd een hele chille bankhang/film kijk dag. Als ‘ontbijt’ (om 15.00 uur 😉 ) maakte  ik deze havermout pannenkoekjes. Lekker! Ik moet ze nog wel even wat finetunen en beter fotograferen en dan kan ik het recept online zetten.

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: