Smaak van de week #10 | Work, eat, repeat. En kermis =D

0
foodblog

Het lijkt wel of afgelopen week alleen maar bestond uit werken en uit eten gaan, en dan met de repeat knop ingedrukt 😉 Er zijn maar weinig weken waarin ik zo weinig zelf kook, maar dit was er één hoor! Nu bestaat mijn werk natuurlijk uit eten en uit eten gaan, dus je hoort me absoluut niet klagen.

Untitled

De leuke weekboekjes van Flow helpen me bij het maken van lijstjes en alles onthouden wat ik moet doen

Voor Bloggers Network heb ik regelmatig afspraken buiten de deur. Mijn week begon met een afspraak in Lelystad. Ik kreeg een appje dat de koffie klaar zou staan, had nog 1,5 uur de tijd en besloot spontaan deze heerlijke chocolate chip cookies te bakken. Ze vielen goed in de smaak!

3.4649_1
Na mijn afspraak shopte ik nog even in Bataviastad waar ik deze leuke schoentjes bij Sacha scoorde. Het is nieuwe collectie maar toch zijn ze €20,- goedkoper dan in de ‘gewone’ winkel, daar word ik nou blij van =D

Untitled
Ik had in Bataviastad ook nog een trui gescoord bij Vila, die dinsdag natuurlijk meteen aan moest naar kantoor. Roos maakte deze foto van me terwijl ik mijn leftover lunch at: Fregola Sarda, groene asperges en zoete aardappel. Ja mijn collega’s waren wel een beetje jaloers en ja, natuurlijk heb ik het lekkere eten met ze gedeeld =)

Untitled
Vanuit kantoor de stad in want het was feest! Lieve Pauline lanceerde haar eigen ‘Uit Paulines Keuken Kookboek’ bij Par Hasard. Het was een ontzettend leuke launch party waar je binnenkort zeker meer over leest op Goodfoodlove.

Untitled
Deze toffe krat ontving ik van AH to go: hij zat gevuld met lekkere dippers, dips en salades die vanaf nu te koop zijn. Ze zijn lekker, gezond en perfect voor onderweg. De krat zelf vind ik ook heel gaaf, stiekem omdat er bijna ‘Goodfoodlove’ op staat 😉


Woensdag wederom een dagje op kantoor, waar ik de lekkere bites van Bites we Love mee naartoe nam als tussendoortje.

Untitled
Na het werk ging ik met mama richting van Rijn Kitchen & Bar waar we genoten van een lekker diner. De uitgebreide review volgt!

Untitled
Donderdagochtend moest ik heel vroeg op school zijn (eigenlijk ietsjepietsje later maar ik had het verkeerd in mijn agenda gezet dus ik was te vroeg). Wat tijd over, dus even langs de appie voor een gezond ontbijtje dacht ik. Nou, dat kan je dus rustig vergeten daar. Mijn – uiteindelijk toch gezonde – buit: mango & papaya, bio yoghurt en wat pompoenpitten en choco cranberries erin. Lekker =)


Vanuit school ging ik richting Almere want ik had met mijn kapster Seline afgesproken om mijn haar te laten verven. Ik wilde graag iets anders dan ik normaal neem, en dat is gelukt! Ik kom heel graag bij Salon B en vertel jullie er snel meer over.


Papa kwam me ophalen in Almere en we zijn samen lekker bij Brasserie de Houtrib gaan eten. Altijd een feestje om daar te eten =)

Untitled
Vrijdagochtend was het weer tijd om te sporten, wat me de laatste weken welgeteld 1 uur per week lukt… Ik maakte extra banaan-pindakaas-Nutella smoothie en nam ook wat voor Marcel mee, die het binnen no-time op had.

Untitled
Sporten, even onder de zonnebank en druk aan het werk, om 14.00 was het dus wel tijd voor een lekkere lunch 😉 Ik sprak met vrienden af bij Applaus, waar ik een heerlijke Italiaanse salade at.


Aan het einde van de middag belde een vriend met de vraag of mijn weekend al begonnen was en of ik soms zin had in een wijntje. Oh yes! We gingen naar onze vaste terras van Georg Fromm in de Bataviahaven.

Untitled
Onverwacht besloten we Italiaans te gaan eten bij Da Gabriele in Harderwijk. Wat is het eten daar toch altijd heerlijk! We komen hier heel graag.

Untitled
Zaterdag gingen we naar Nieuwegein om gezellig bij vrienden te eten. Kaasplankjes en wijn, altijd een perfecte combi! Mijn vriendin Adaja van iBlush Beauty zorgde er met haar wax behandeling ook nog voor dat ik over een paar dagen smooth naar Italië kan vertrekken, fijn!

Untitled
Untitled

Zondag was echt een perfect chill day:  we gingen met vrienden naar de Neighbourfood market waar we genoten van lekkere drankjes, oesters van Zilt & Zalig, truffelkaas en natuurlijk oliën en azijn van Simones Kitchen. 

Op het Westergasterrein bleek nog veel meer aan de hand: er was een gigantische oldschool arcadehal in de TonTon club waar we flipperden en dat leuke dansspel deden (geen idee hoe het heet maar je weet vast wat ik bedoel 😉 )

Untitled

Inmiddels was vriendinnetje  Nicky ook aangeschoven en we genoten na ons game avontuur van een drankje bij het Westergasterras.

Untitled
Het licht is er werkelijk verschrikkelijk en maakt het onmogelijk om eten lekker op de foto te zetten, maar ik doe het toch 😉 De steak tartare bij Pacific Parc is namelijk zó lekker dat ik vind dat jullie dit absoluut moeten weten. Goed, mals vlees dat perfect gesneden is, de garnituren los erbij en geserveerd met heerlijke krokante oma frieten. Ik zou hier serieus speciaal heen rijden voor de steak tartare.

Untitled

Het feest was nog niet compleet: er was namelijk ook kermis! Ik weet niet wat het is maar kermis heeft een soort magische aantrekkingskracht op me. Ik vind werkelijk alles leuk (behalve de botsauto’s) en snap echt niet dat niemand ooit ergens in mee wil. Zo niet Nick, nee, die staat net zo te stuiteren als ik en wil OVERAL in mee! Het lunapark New York New York, de schiettent en de Break Dance, we hebben het allemaal gedaan. Wat een topdag!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: