Smaak van de week #11 | Paleo koken & neon kleuren

0

Deze week geen griep meer gelukkig, maar een ouderwets drukke, toffe week.

bos fridge
Maandag begon met 2 leuke dingen op kantoor. De Bos fridge staat deze week bij #workmode en we mogen net zoveel van deze ijsthee drinken als we willen. Lekker!
MSM
Mijn vriendinnetje Mieke werkt voor Marie Stella Maris en was langsgeweest bij #workmode. Als verrassing had ze een heerlijke MSM lavendel bodylotion voor me neergelegd. Sinds ik voor het eerst producten van Marie gebruikte ben ik helemaal hooked.
daalder
Dit is toch echt een feestje hoor: uitgebreid lunchen (incl amuses en wijn) en dat op maandagmiddag! Daalder nodige ons uit en je leest snel meer over deze fantastische zaak.
mr porterNa de lunch nog even een drankje bij MR PORTER. We dronken een glas Vermouth dat hét drankje van deze zomer gaat worden. Dat wist ik al lang 😉 ik drink het al 2 jaar graag.
Nespresso tasting
Nespresso organiseerde speciaal voor Goodfoodlove een tasting in hun nieuwe boutique aan de Heiligeweg. We leerden hoe je koffie met proeven, smaken kan herkennen en deden wat grappige smaak- en geurexperimenten. Het was een zeer geslaagde avond! Als je zo’n masterclass ook leuk vindt kan je hier op donderdagavond voor terecht.
nespresso
Op Instagram kreeg ik heel veel opmerkingen over mijn blouse die ik aanhad tijdens de tasting. Hij is van de Zara =)
tonijn
Dinsdagavond stond er weer een heerlijk paleo maaltje op tafel: gegrilde tonijnsteak met gesmoorde aubergine naar recept van paleorecepten.nl, en daarnaast een salade met wakame en zalm. Yum!
kruiden
Mega leuke foodpost van Greengypsy, die afgelopen week haar webshop vol met lekkere kruiden opende.
ontbijt muffins
Ik ging meteen aan de slag met de gingerbread mix en maakte deze super lekkere healthy ontbijtmuffins.
clif bar
Kennen jullie deze Clif bars al? Ze zijn razend populair in Amerika, en nu ook in Nederland verkrijgbaar.  De energy bars zijn voedzaam, verantwoord geproduceerd en bomvol energie. Voor als je van een beetje actie houdt 😉 Ze gaan dus mooi mee op wintersport komende vrijdag! (Ja ik ga nog een keer….)
broodje unox saus
Nog meer leuke foodpost! De welbekende saus die bij het broodje Unox hoort, is nu ook los verkrijgbaar. Het shirt kreeg ik erbij als geintje, hoe leuk is die!?
tafel met eten
Zeker niet de mooiste foto, maar zeker wel het lekkerste eten: woensdagavond kookte ik samen met Erik een zeer smakelijk paleo maaltje. Entrecote (zowel gewoon als dry-aged), aubergine met zontomaat en tabasco, courgette met feta, pico de gallo, haricots verts met groene aspergetips en een simpele witte koolsalade.
de bieb
Buiten de deur ontbijten vind ik zo leuk! Café de Bieb nodigde ons uit om te komen eten, dus samen met vriendin Liselotte begon ik de dag met een lekker ontbijtje. De toast liet ik trouwens liggen, die is niet paleo.

Na het ontbijt ging ik meteen door naar de Goudfazant, waar het #storymakers symposium van CherryLAB plaatsvond. We luisterden eerst naar wat sprekers, genoten van een lunch in de zon en daarna was het tijd om kennis te maken met verschillende merken in de reisbranche. Het was een super leuke en inspirerende dag!

srprs.me

Bij de stand van srprs.me maakte ik deze foto (mét verse kokosnoot van Cocos Locos). Heel tof: op 13 mei vertrek ik samen met Tig naar bestemming onbekend. Binnenkort meer op Goodfoodlove over ons tripje!

tochtstrip

Toen ik even bij de Blokker naar binnen liep zag ik deze hilarische tochtstrips. Leuk als je van teckels houdt 😉

Lekker borrelen en eten met vriendinnen. Ze waren zo lief om paleo mee te doen, dus onze borrelhappen bestonden uit tomaat, komkommer en wortels gedipt in camembert uit de oven (MEGA lekker!) en daarna aten we een heerlijke caesar salad.

sportschool

Vrijdagochtend gymtime! Ik kwam vast in de stemming voor O.W.A.P. met mijn neon shirt die ik op Aruba kocht.

mymuesli
Na het sporten kwam Maaike langs, met wie ik een leuke samenwerking aan het opzetten ben. Ze is natuurvoedingsdeskundige in opleiding, en zal jullie binnenkort op Goodfoodlove kennis laten maken met wat ze allemaal weet. We verdiepten ons wat meer in paleo en aten lekker Griekse yoghurt met vers fruit, en de (super lekkere!) paleo variant van MyMuesli.
courgette
Ik had nog wat courgette en feta over, dus ik sneed hem doormidden, deed hem 20 minuten op 200 in de oven en strooide er daarna feta overheen. Lekker!
wijn
Elke 1ste en 3de vrijdag van de maand organiseert mijn werk een borrel, dus daar fietste ik natuurlijk even heen!
zalmburgers
s’Avonds maakte ik deze verrassend lekkere burgers van verse zalm. Wat avocado en tomaat erbij en het was weer een heerlijk paleo maaltje.
klussen
Zaterdagochtend hielpen we een vriend met klussen in zijn nieuwe huis. Ik voelde me een volleerd schilder met mijn speciale polo 😉 Je moet er trouwens maar wat voor over hebben om bij de lastige plekken te komen, haha!
haring
Daarna was het tijd voor haring!

Generator hostel vierde zijn opening in Amsterdam met een te gek feest, waar ik zaterdagavond heen ging. Bij een hostel verwacht je misschien een basic inrichting, maar dat was hier zeker niet het geval! Het gebouw diende eerste als universiteit en daarna als museum, dus er zijn allemaal toffe ruimtes en bijzondere hoekjes. De cocktails smaakten ons top en de fotobooth zorgde voor een hoop fun. Een geslaagd openingsfeest!

owap

Daarna was het tijd voor het tofste feest sinds tijden: O.W.A.P.! We dosten ons compleet uit in neon kleuren, ik confisqueerde bij binnenkomst meteen een smiley ballon (die de hele avond aan m’n shirt vastgezeten heeft) en we hebben de hele nacht gedanst op toffe techno/house muziek. Ik hou er altijd van als een feest een dresscode heeft want dan kan ik helemaal losgaan met kleding en schmink en alles.

thais

Zondag deden we vooral niks, ook wel eens fijn. Zelf niet koken, dat lieten we aan de Thai over. Ik ging voor een tom kha khai soep en een Thaise salade, maar dat was wat teveel dus ik heb maandag een lekkere lunch =D

blond

Tot slot nog een verse muntthee uit mijn Blond Amsterdam mok en lekker Netflix kijken. Ondertussen natuurlijk alles vastleggen op Snapchat, dat ik sinds een paar dagen gebruik. Volg je me al? @goodfoodlovekel

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

Wijzer over wijn | Basic Wine Guide

Ben jij een echte wijnliefhebber die precies proeft van welke druivensoort de wijn gemaakt is? Dan is dit plaatje waarschijnlijk geen nieuws voor je. Houd ...