Smaak van de week #12 | Christmas is coming!

0
foodblog

Het is bijna kerst! Overal branden lichtjes, ik ben bezig met bedenken wat voor lekkers ik ga koken en natuurlijk de vraag: wat moet ik nu weer voor mijn vriend kopen? Altijd lastig die mannen 😉 Op de één of andere manier is/lijkt alles drukker voor kerst. Het lijkt wel of iedereen ‘nog even van alles wil doen’ de laatste dagen van het jaar. Zo ook bij mij. Deze week was niet zozeer volgepland, maar wel druk in mijn hoofd met alle ideeën en voorbereidingen. En alweer een kerstdiner, dit keer met werk.

Untitled
Maandag was het tijd voor mijn wekelijkse uurtje sporten (oké, deze week waren het er 2) samen met mijn nieuwe sportmaatje Mo. We lieten ons inspireren door oefeningen uit de Woman’s Health en ik had 2 dagen last van spierpijn. Goede training dus haha!

Untitled
De laatste tijd drink ik graag groene smoothies. Deze met spinazie en peer smaakte top! Ik ga hem voor jullie online zetten komende week.

Untitled
Woensdag was ik uitgenodigd voor een perslunch bij the Oysterclub waar ik onder andere deze heerlijke sushi at. Grappig: deze foto kreeg de meeste likes die ik ooit op een Instagramfoto heb gehad.

Untitled
Dit gebeurt me niet vaak: een foto vergeten te maken van het eten. Wat in de pan zat was zo lekker dat ik het je toch graag vertel: boerenkool met kip, pastinaak en witte bonen van Mind your feed. Klik hier voor het recept.

Untitled
Untitled
Vrijdag ochtend was erg leuk en spannend: de Metro kwam op bezoek voor en interview: foto’s voor de kerstspecial van de rubriek ‘aan tafel bij’. Ik maakte de inmiddels beroemde rosbief en onze amigo Erik en Tig waren er ook bij. Met z’n allen aten we het heerlijke vlees voor lunch want he, het lag er toch 😉 Donderdag 18 december komt het stuk in de Metro!

Untitled
In de middag ging ik richting Amsterdam waar ik een heerlijke beautybehandeling kreeg in de Ekoplaza. Ja je leest het goed: de conceptstore heeft zijn eigen schoonheidssalon. Je leest het uitgebreide verslag snel.

Untitled
’s Avonds was het feest want we gingen met het hele team van iClicks (inmiddels 45 man die lang niet allemaal op de foto pasten) uit eten bij Shabu Shabu om daarna de Players en Kleine Cooldown op zijn kop te zetten. Je begrijpt vast dat ik zaterdag even bij moest komen 😉

Schermafbeelding 2014-12-15 om 00.00.52
Heb je al gezien dat Goodfoodlove een shop heeft? Ik speelde al een tijdje met het idee en kwam erachter dat ik met een Bol.com plugin heel makkelijk mijn eigen ‘shopje’ kon inbouwen. Ik heb een aantal van mijn favoriete producten voor je verzameld die je heel gemakkelijk kunt bestellen. Hoe leuk is dat =) Ohja: check ‘cadeautips’ even, handig voor de feestdagen!

Untitled
Zaterdag kwam mijn vriendinnetje Diana gezellig eten. We besloten bij de Appie lekker wat van die speciale kerstdagen producten te halen, waaronder heerlijke kalkoengebraad met truffelsaus. Daarna een kaasje en wat port, heerlijk!

Untitled
Zondag deden we een goed geslaagde kerstbomenjacht bij de Gelderse hout in Lelystad. Dit leuke hert is gemaakt door mensen van de dagbesteding. Ik had er vorig jaar al een gekocht en nam deze mee voor mijn nichtje die er mega blij mee was.

Untitled
We sloten het weekend af met een piepklein borreltje bij de Houtrib. Dit likeurtje heet Sproakwater en is bedacht en gemaakt in Lelystad. Heerlijk!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

cadeaus

Culinaire cadeaus

Als ik ben uitgenodigd op een housewarming vind ik het altijd leuk om een culinair cadeau te geven. De nieuwe bewoner heeft naar alle waarschijnlijkheid ...