Smaak van de week #24 | Koken met een chef en haring happen

4
foodblog

Van Alicante naar Parijs en van sushi on the go naar haring happen. Het was weer een bewogen weekje!

Untitled
Niet lang nadat ik op Nederlandse bodem landde ging ik weer richting Schiphol: ik mocht met Samsung mee naar Parijs om met een Franse chef te koken. De Franse sfeer zat er al snel goed in met deze lekkere macarons die we aan boord kregen.

SAMSUNG_160615_029
Gezellig met Sees koken en een beetje gek doen 😉

Untitled
Dit is een soort verplichting als je in Parijs bent: macarons halen bij Ladureé. Ik koos voor een goddelijke salted karamel macaron en een klein tablet pure chocolade, die al z’n 5 euro’s absoluut waard was.

Untitled
Terug in de trein naar huis genieten van kraakverse sushi die bij de Albert Heijn op Schiphol word gemaakt en verkocht. Lekker!

Untitled
Woensdag was het meteen weer tijd voor gezelligheid: het teamuitje van Bloggers Network. Varen door de Amsterdamse grachten, gin & tonics drinken en BBQ’en en boord, super leuk =D

Untitled
Donderdag was een druk dagje met veel afspraken, waaronder een bij Coffee & Coconuts waar ik dit heerlijke sapje dronk.

Untitled
Even langs kaashuis Tromp voor een heerlijk broodje kaas. Zo mega lekker wat ze daar allemaal hebben!

Untitled
Jaja hij is er weer: de Hollandse nieuwe! En ik vind hem heerlijk =) Donderdagavond waren we op een echte haringparty. Hier wil ik vanaf nu elk jaar heen.

UntitledUntitled

De zomer foodybox is weer binnengekomen en zowel Ziggy & Marley als ik werden er heel blij van.

Untitled
Personal training was weer top: ik heb serieus 80 (!) keer opgedrukt in totaal en heb nog steeds spierpijn haha. De mooie roze waterfles die ik van Modelworkout kreeg was snel leeg 😉

Untitled
Vrijdagavond aten we bij vrienden die cateringbedrijf van der Schaft hadden ingehuurd om ‘live cooking’ BBQ te verzorgen. Erg leuk en lekker! Trouwens: als ik van der Schaft had geheten en kok/cateraar was had ik mijn bedrijf sowieso ‘Wat de pot Schaft’ genoemd.

Untitled
Saturday = caturday en lieve Marley wordt altijd heel blij van knuffels en aandacht =)

Untitled
Zondag was het natuurlijk vaderdag! We gingen met papa naar Pata Negra om daar te genieten van een heerlijke Spaanse lunch. Wat is het toch een leuke zaak!

Untitled
Daarna richting Apeldoorn om met Tig z’n ouders te eten bij De Bon Vivant. Echt een toffe ontdekking! Mocht je in de buurt zijn ga er dan zeker eens eten. De zaak is landelijk ingericht en past perfect bij de bosrijke omgeving. Het eten is biologisch, supervers en heel erg lekker. Ik zou de stijl omschrijven als een mix van klassiek en modern Frans. De bediening weet hier echt nog wat service is en de meneer met de gitaar maakte het fijne sfeertje helemaal af.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

4 comments

    • Kelly 22 juni, 2015 at 11:30 Beantwoorden

      Dankjewel! Jaa ze is inderdaad Bengaal, we hebben er 2. Wat leuk dat je er ook een hebt! Ik vind ze helemaal geweldig =D Heeft die van jou ook van die vreemde trekjes?

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: