Smaak van de week #4 | Deadline stress en foodfun

6
foodblog

Deadlines, ik vind het wat. Aan de ene kant heb ik er een hekel aan want het gaat gepaard met veel stress. Aan de andere kant vind ik het ook wel fijn. Hoe dichterbij de deadline komt, hoe beter ik me kan concentreren en door kan gaan. Afgelopen vrijdag moest ik mijn onderzoeksvoorstel voor afstuderen inleveren dus het eerste deel van de week stond in het teken van school. Donderdag begon de foodfun en kreeg de week toch nog een heel leuk en relaxed einde. Kijken jullie mee?

IMG_20141006_185334
Na een vroege training en de hele dag aan school, werd de maandag toch nog heel erg leuk. Samen met mijn lief had ik een ouderwetse date bij drive-in bioscoop Driving North. Ik was zo enthousiast dat ik er meteen over geblogd heb.

IMG_20141009_091236
Dit is een heerlijk, vers gejuiced sapje van Vbomb waar ik helemaal fan van ben!

20141013_131722
Mijn eerste sinterklaascadeautje is binnen! Dit boek is zooo leuk. Je leest er snel meer over.

IMG_20141009_153118

Altijd gezellig met Betty, Sees en Lianne

Jaaa donderdag! Vandaag was het tijd voor het langverwachte Lifestyle Lab van PR-bureaus Miss Publicity en WE PR. Twee bureaus waar ik sinds het begin van mijn blog veel en leuk contact mee heb, dus dagen zoals deze vind ik altijd erg gezellig. Ze hadden een ruimte op de Prinsengracht ingericht waar alle pers werd uitgenodigd om kennis te maken met de leuke merken die ze vertegenwoordigen.

IMG_20141009_152804
20141009_153003
We genoten van heerlijke oesters, gamba’s en vongole van Toujours fish&meat in Haarlem.

20141009_165653
Amarulaaaaa! Een van mijn favoriete koffielikeurtjes.

20141009_154901
Broderick’s maakt deze small sized cakejes zoals ‘millionaire shortbread’ en ‘road rocking choc block’. Gevaarlijk lekker!

20141009_160901
Ik vind deze wodkafles van New Amsterdam zoooo gaaf! Kijk dan hoe mooi hij is… En de smaak is ook fantastisch. Ik kreeg een fles mee naar huis en ga er mee aan de slag. Heb je een leuke suggestie voor een cocktail of iets anders wat ik ermee kan maken? Laat het me weten in de reacties =)

IMG_20141009_164200
Juliette, Sees en ik lieten ons opmaken met prachtige minerale make-up van beMineral. Wijntje erbij en poseren maar 😉

IMG_20141009_180910
Na het event sjeesde ik nog even bij Bilder & de Clercq langs waar ik mocht shoppen om weer zo’n heerlijke maaltijd te maken. Iets met kalfsvlees, geroosterde tomaatjes en een saus van marsala. Binnenkort op Goodfoodlove natuurlijk!

IMG_20141010_125043
Bij BdC nam ik deze koekjes van de Koeckebackers mee die zo schandalig lekker bleken te zijn dat ik samen met een vriendin in één keer opat ’s avonds. Mocht best want we waren hard aan het werk voor school 😉

IMG_20141010_155155
Vrijdag was het de dag van de deadline. Mijn stuk was ’s ochtends om 10 uur ingeleverd en dus kon ik daarna relaxed en wel samen met vriendin Diana richting de Kookfabriek in Rotterdam voor een workshop. Het was de dag van de duurzaamheid waar Alpro heel leuk op inspeelde met dit event. Het was een ontzettend leuke middag waar we samen met ons groepje 3 hele mooie gerechten op tafel gezet hebben.

20141010_155426
Met al deze prachtige producten mochten we aan de slag. Een uitgebreid verslag van deze dag volgt!

IMG_20141011_104908
Zaterdagochtend ging ik vroeg met mijn vriend mee richting Amsterdam, waar hij even moest zijn voor werk. Ik dook een mooi zaakje op de Middenweg in omdat het er zo schattig uit zag. Het bleek een mega leuk winkeltje/cafeetje genaamd Bookalicious te zijn waar ze de meest heerlijke, homemade (door verschillende mensen uit de buurt) producten verkopen. Brood van Menno, kaas van ik-weet-niet-wie-maar-ziet-er-heerlijk-uit, haverkoeken die net uit de oven komen en ga zo maar door. Ik kon me natuurlijk niet inhouden en nam naast deze goddelijke brownie ook zo’n warme haverkoek en wat macarons mee. En wat denk je? Tigon kwam vandaag thuis met weer zo’n stuk brownie! Happy me =D

20141011_115013
Aansluitend brachten we een bezoekje aan de Gouden Ton in Laren om wat mooie flessen voor de wijnproeverij van ’s avonds in te slaan. Ik waande me in een snoepwinkel, maar dan voor wijnliefhebbers. Door de proeverij heb ik trouwens wat leuke inspiratie opgedaan: jullie kunnen dus een mooi artikel over wijn en het organiseren van een proeverij verwachten =)

20141012_205517
Zondag hadden we de hele dag opgeruimd in huis dus ik had tegen het einde van de middag zin om wat lekkers te maken. Ik ging aan de slag met het stoofperenpakket dat ik van Albert Heijn kreeg en maakte deze cake. Facebook ontplofte zowat toen ik een foto hiervan plaatste haha! Jawel, jullie geduld zal echt beloond worden: het recept verschijnt binnenkort.

Dat was het weer voor afgelopen week! Voor deze week staat er ook weer een hoop op het menu. Fijne week allemaal!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

6 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: