Smaak van de week #7 | Fine dining en zwijntjes

0
foodblog

Zo dat was me weer een weekje! Hollen en vliegen, veel afspraken op 1 dag maar ook veel gezelligheid en lekker eten. Laat ik maar snel van start gaan 😉

Untitled
Maandag had ik een thuiswerkdagje. Het lukt me door mijn chaotische hoofd niet altijd om productief te zijn, maar dit was gelukkig een topdag. Mijn ontbijt bestond uit 2 peren en een soort dadel/amandel/chiazaad pudding die eigenlijk bedoeld was als smoothie, maar behoorlijk dik werd en op deze manier prima smaakte!


Mijn vriendinnetje Diana was dinsdag jarig en daarom gingen we maandag bij haar en haar vriend eten (Grieks! Mmmm) en taart maken. We maakten een chocolade cheesecake en deze girly creatie was het resultaat. Is ‘ie niet enig?!

Untitled
Dinsdagochtend had ik een afspraak bij Coffee & Concepts waar ik een heerlijk vers sapje dronk en een lekker stukje bananenbrood at.


’s Middags ging ik bij mama lunchen bij Sugar & Spice, waar we heerlijk gesmuld hebben van de brunch platter. Ik vertelde er afgelopen week meer over.

Untitled
Woensdag begon ik met een verrassend heerlijk ontbijt: ik had nog wat zilvervliesrijst over en deed er wat roomboter, rozijnen, banaan, lijnzaad, kokosschaafsel en honing bij. MEGA lekker!

Untitled
Komende week heeft mijn grote vriend Ziggy (een van onze twee katten) een fotoshoot. Om te zorgen dat hij gewoon ‘naar de wc’ kan zocht ik naar een disposable kattenbak. Poopycat blijkt hele handige kartonnen kattenbakken te verkopen, gemaakt van stevig karton. Deze haalde ik op bij het kantoor van Poopycat waar (hoe leuk!) ook twee katjes rondlopen.


Ik was in de buurt dus ik moest natuurlijk even bij Iconic Studios langs! Gezellig gekletst met vriendin Char onder het genot van een Vita Coco perzik/mango en Propercorn Sweet Coconut/Vanilla.


’s Avonds ging ik samen met papa eten bij restaurant Het Bosch. We wisten niet goed wat te verwachten, en we zijn zo verrast deze avond! Binnenkort lees je meer over deze top zaak.

Untitled
Donderdag was een laaaaaaange dag op school. Samen met een klasgenootje maakte ik de dag wat aangenamer door te gaan lunchen bij het pas geopende Stach in Overveen. Leuke sfeer, heerlijke broodjes en ook nog eens een leuk mini winkeltje in de zaak. Zeker een tentje om vaker te gaan zitten.


Vanuit school ging richting Utrecht om gezellig bij mijn vriendin Michelle te eten. Bij de Albert Heijn vonden we een verspakket waarmee je zelf pastasaus maakt. Was heerlijk!


Toen ik thuiskwam stond dit in de woonkamer. Ik kan mee voorstellen dat je niet meteen ziet wat het is, maar ik werd er ZO blij van! Tig had als verrassing deze daglichtlamp voor me gekocht, die ervoor gaat zorgen dat ik ein-de-lijk mooie foto’s kan maken wanneer ik ’s avonds gekookt heb. Top cadeau =D

Untitled
En toen was het alweer vrijdag! Ik had een leuke en productieve dag op kantoor bij Bloggers Network en scoorde op de terugweg naar huis een lekkere nutty nut shake bij Shakies op Amsterdam CS.

Untitled
Vanuit de trein ging ik door naar café de Vier Engelen waar ik een wijntje dronk met iClicks. Afgelopen week heb ik mijn laatste dag gewerkt daar, maar onze laatste borrel samen is zeker nog niet gedronken 😉


We vonden het te laat om nog boodschappen te doen (en hadden stiekem ook niet zo’n zin om te koken) dus we lieten eten bezorgen door de Griek. Ik at deze bizar lekkere Papoutsaki: aubergine gevuld met onder andere rijst, tomaat, feta en munt.

Untitled
Zaterdagochtend ging ik even los in de sportschool en pakte daarna een zonnebankje. Dat doe ik om de zoveel weken in de winter, even wat vitamine D aanmaken 😉


’s Avonds hadden we met goede vrienden afgesproken om te gaan eten bij Gastrobar Anton in Laren. We hebben echt ontzettend lekker gegeten en ik denk dat ik hier binnenkort maar een stukje over moet schrijven, want deze zaak is absoluut een aanrader.


Zondag was een lekker relaxt dagje. Ons nichtje Yill belde mega enthousiast op met de vraag of we meegingen naar het natuurpark. Natuurlijk konden we geen nee zeggen dus de middag bestond uit otters, herten en zwijnen kijken en later spelen met Ziggy & Marley. Heerlijk met een meisje van bijna 3 =)

Untitled
Ik had zin in een gezond maaltje en besloot courghetti met kipfilet, zontomaat en zelfgemaakte pesto te maken. De foto van deze pesto maakte ik terwijl het buiten pikkedonker was. Zou je niet zeggen he? 😉 Lang leve de daglichtlamp!
Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: