Smaak van de week #8 | Figureren, Amsterdam en zon

1
foodblog
Voor velen was het deze week vakantie, maar niet voor mij. Sterker nog; het werd één van de drukste weken ooit waarbij ik alle 7 dagen in Amsterdam was. En nee, niet aan 1 stuk door. Veel reizen dus 😉

Untitled

Mijn vriendin Adaja opende onlangs haar schoonheidssalon iBlush in het centrum van Nieuwegein. Naast heerlijke gezichtsbehandelingen en make-up richt ze zich ook op ontharen. Maandag ging ik met haar mee naar Rotterdam om model te zitten (nouja, liggen) voor een Brazilian wax. Een heftige ervaring haha, maar wel erg leuk en natuurlijk smooth achteraf. Vanaf nu kan je dus ook bij iBlush terecht voor een superglad babyhuidje =)

Tja, als je dan toch in Rotterdam bent MOET er natuurlijk een bezoekje gebracht worden aan de Markthal. Wat een foodie walhalla zeg!! Ik wilde er bijna blijven wonen. Overal waren mooie producten, zowel lokaal als internationaal. En verschillende zaakjes waar je kon zitten om wat te eten of drinken. Erg leuk, en zeker de moeite waard om voor naar Rotterdam te rijden.

Vanuit Rotterdam ging ik door naar Amsterdam waar ik bij mijn vriendinnetje Nicky ging eten en slapen. We aten deze heerlijke gevulde bolcourgettes.

Na het eten kwam mijn wenkbrauwgoroe (een betere omschrijving heb ik niet voor hem, hij is écht goed!) langs om mijn wenkbrauwen weer mooi te maken. Verfje hier, pincetje daar, en na een halfuur waren ze weer fabulous. Op de foto zie ik er lekker tokkie uit haha, hier zat de verf nog op mijn wenkbrauwen. Sjoerd had nog erg leuk nieuws: in april krijgt hij – als private beautician – een eigen plek in een mooie kapperssalon aan de Keizersgracht. Ik word vaste klant!

Dinsdag moesten Nick en ik idioot vroeg op om om 6.30 uur bij The Eye te zijn, waar ik moest figureren voor een klus van een klant van haar. Op de set werden we goed verwend met pompoensoep en lekkere sandwiches.

Mijn figuratieklus zat er iets vroeger op dan verwacht dus ik had genoeg tijd deze lekkere lasagne te maken die we gezellig bij vrienden op aten.

Woensdag was het de beurt aan Ziggy om te figureren: hij moest bij een model liggen en naar een product kijken. Omdat ik nog niet mag zeggen waar het over gaat, of om welk product het gaat plaats ik deze foto van ons samen op de set. Ik was zo trots op hem! Hij vond het hartstikke leuk, liep lekker rond en sprong overal overheen en hij bleef precies goed liggen toen het moest. Wat een topper =D

Untitled

Pff, best vermoeiend zo’n dagje met je kat op stap. Ik had geen zin om heel moeilijk te koken dus ik maakte deze salade die ik die ochtend bij Sabine op haar blog had gezien. Hij was echt zo lekker! Het recept komt binnenkort online.

Omdat ik donderdag buiten de deur ging lunchen nam ik als ontbijt een smoothie. En wat voor een! Rijstmelk, banaan, pindakaas en… Nutella! Wat een mega lekkere smoothie zeg! Recept komt van Monique van Culy.

Samen met vriendin Mieke ging ik gezellig lunchen bij 100&1, een leuk zaakje op de Mauritskade. Snel meer hierover!

Na de lunch nog even gewerkt op het kantoor van Bloggers Network en toen richting huis want Bo kwam gezellig eten. Ik maakte een aantal van onze favoriete gerechten: salade caprese, zucchetti, zoete aardappeltjes  en een lekkere ossenhaas. Smullen hoor!

Untitled

Vrijdag ging ik vroeg op voor een uurtje personal training. Deadliften had ik nog nooit gedaan maar ik snap nu waarom het zo heet. Spierpijn!

Untitled

Mijn collega Roos en ik hadden besloten dat het een goed idee was om naar de Huishoudbeurs te gaan om wat leuke contacten te leggen. Reality check: de HHB beurs is druk. Gigantisch druk! En je struikelt over koffers en etende mensen. Wat waren we blij toen we Greta tegenkwamen en een lekker wijntje van haar kregen.

Untitled

’s Avonds genoten Tig en ik van een heerlijk diner bij La Sirene en een overnachting in het bijhorende Wyndham Apollo hotel. Wat een fijne plek is dit toch! Fantastisch eten, hele gezellige bediening, goede drankjes en mooie nieuwe kamers. Het ontbijt was ook echt zo goed verzorgd!

Untitled

We lieten de auto bij het hotel staan en gingen lekker Amsterdam in. Samen met vriendinnetje Nicky lunchten we bij Toon, een heel tof zaakje aan de Utrechtsestraat.

Zondag, het is alweer 1 maart! Ik heb deze week veel zon gezien en zelfs een terrasje gepakt dus dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar komt eraan!!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

Wijn tips

INSPIRATIE | Handige wijn tips

Wijn drinken vind ik één van de leukste dingen die er is en ik heb het inmiddels verheven tot hobby 😉 Ik vind het superleuk ...