Smaak van de week #8 | Persdagen & passievruchten

0
foodblog

Wederom een (vrij) rustig weekje qua events, maar des te meer tijd om te bloggen! Ik heb een heel aantal artikelen en recepten geschreven, heerlijk =) Fijn om eindelijk mijn to-do list te kunnen afstrepen.  Natuurlijk heb ik niet alleen maar binnen zitten typen, there’s more to being a blogger than that 😉 Het was weer tijd voor persdagen dus ik bezocht 3 PR bureaus en kwam thuis met veel leuke goodies en inspiratie!

Untitled
Maandag maakte ik deze heerlijke quinoasalade met pompoen en feta naar recept van Uit Pauline’s Keuken. Het was echt zo lekker! Met toestemming van Pauline mag ik dit recept met jullie delen =D

Untitled
Untitled
Dinsdag ging ik naar Salon B in Almere om mijn haar te laten kleuren. Ik was er rond lunchtijd en ontdekte iets super handigs: het koffiezaakje Drewes, dat naast de salon zit, maakt heerlijke broodjes die de meiden van Salon B voor je ophalen. Kan je lekker onder de droogkap een broodje eten 😉

Untitled

Van Douwe Egberts kreeg ik dit mooie pakket vol met koffie. Ze vertellen dat ze het rijke verleden laten herleven en dat warmte en gezelligheid centraal staat op de nieuwe verpakkingen. Wist je trouwens dat Douwe Egberts de meest geschonken en gedronken koffie is in Nederland?

Untitled
Yes er liggen weer passievruchten in de winkel! Dit tropische vruchtje is mijn lievelingsfruit, maar helaas niet altijd verkrijgbaar. Nu wel weer dus, en dat maakt me blij =D Is ‘ie niet fotogeniek?

Untitled
Woensdag maakte ik deze heerlijk auberginerolletjes gevuld met ricotta naar recept van Diana van Cuisine de Clementine. Was ZO lekker!


Yes foodpost! Ook Ziggy en Marley worden hier altijd blij van 😉 Ik ben een toffe samenwerking aangegaan met Uzuma, hier kan je binnenkort een uitgebreid artikel over verwachten.Donderdag ging ik naar twee persdagen. Ik begon bij Simply PR waar ik mooie make-up van Gosh kreeg (hoe leuk is die lippenstift kerstboom?!), een pak chocolade amandelmelk mocht meennemen (yum!) en heerlijk eten van Salsa shop at.


Next stop: Fuse PR. Samen met mijn metgezel Sees genoot ik van een glaasje bubbels, lekkere chocolade en gekke zonnebrillen 😉

Untitled
’s Avonds ging ik samen met Tig richting het Hilton voor een presentatie over Toscane. Italië is onlosmakelijk verbonden met lekker eten en dus genoten van aperitivo: hapjes en goede wijn.Vrijdag was het persdag bij Iconic studios. Mijn vriendinnetje Char (die ik ken van mijn Red Bull tijd) werkt daar. Het wingsteam was aanwezig dus Char en ik gingen even terug naar onze oude job =D Verder at ik de mega lekkere Glamour macaron van Tout en kreeg ik de supermooie limited edition Grand Marnier mee naar huis.

Untitled
Er moest natuurlijk ook nog een bezoekje aan de sportschool gebracht worden. Dit keer kreeg ik kickboks en crossfit training. Heftig maar lekker!


Ik moet onze nieuwe eettafel even aan jullie laten zien! Hij is van eiken en staal en Tigon heeft hem zelf gemaakt. Vind hem zo mooi!

Untitled
Zaterdagavond, tijd voor een lekker drankje. Ik maakte een lekkere ‘grand ginger’ met Grand Marnier en ginger ale van Fevertree. Partje limoen erin, even roeren en klaar! Heeuuurlijk =D

Untitled
Komende zaterdag mag ik als pietje meelopen tijdens de Sinterklaasintocht in Lelystad. Deze toepasselijke thee van Simon Lévelt móest ik dus wel meenemen.


Zondag waren we in Nieuwegein omdat ik met vriendinnen (en Tig met een vriend) uit eten ging. Voordat we naar vrienden gingen dronken we bij Oh My Tea Mojitea (thee met munt en citroen) en een Coco Macchiato. Heel leuk zaakje!

Untitled
Untitled
Dinnertime met vriendinnen van de middelbare school. We aten bij Wills en tijdens het eten kwamen Quincy, Ronnie van Bemmel, Micheal Oomen en als klap op de vuurpijl mijn eigen neef Wesly Bronkhorst optreden. Het was vrij donker en het stond blauw van de rook, vandaar dat de foto’s niet zo duidelijk zijn. Het eten was echt ontzettend lekker (vooral de carpaccio met verse truffel en eendenleverkrullen, mmmmm) en de sfeer zat er goed in. Tip: als je van Hollandse hits, polonaise lopen en liedjes mee blèren houdt is dit echt he-le-maal jouw tent!

Untitled
We sluiten de week af met de nieuwe smaken van Nespresso, geïnspireerd op desserts. Chocolate mint, hazelnut dessert en apple crumble… loopt het water je al in de mond? 😉

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: