Smaak van de week #13 | Terrasweer & poseren in een tijdschrift

0
goodfoodlove

Jaaa de lente is er! Wat een heerlijk weer he, zo met dat zonnetje erbij. Wanneer het even kon, was ik afgelopen week lekker buiten. Kijken jullie mee naar wat ik allemaal gedaan heb?

IMG_9041

Ik had dagen geruild, dus maandag werkte ik bij iClicks. Nicky had de dag ervoor deze heerlijke gevulde pastaschelpen gemaakt, dus die nam ik mee naar kantoor als lunch. De saus is gemaakt met ricotta, courgette en zalm, yum!

IMG_9042

Deze smaak is echt idioot lekker. Ik koos hem vooral door de vrolijke Jamaicaanse kleuren, maar de smaak bleek echt te gek, zoals we van Ben & Jerry’s gewend zijn.

IMG_9049

Na nog een dagje werken dinsdag, aten we ’s avonds bij Erik. We maakten deze lekkere salade met venkel, sinaasappel en groene olijf. Recept komt eraan!

IMG_9061

Woensdag was ik uitgenodigd om bij een event van Samsung de aanwezige kids te schminken. Er waren popcorn en suikerspinnen voor ze, en als je goed kijkt zie je links naast de suikerspinmachine een kleine Elsa, die ik vlak daarvoor geschminkt had. Heel leuk om al die blije snoetjes te zien!

De opvolger van de photobooth: de gif booth! Die moesten Char en ik natuurlijk even uitproberen =D

Voordat ik naar mijn volgende afspraak moest, had ik nog even tijd om bij mijn nieuwe favoriete vintage winkel Marbles binnen te lopen. Ik was al een tijd op zoek naar een wit blouseje, en hier vond ik hem!

IMG_9054

1 X raden welk liedje ik in mijn hoofd had toen ik hier langs liep 😉

 

We waren door wijnhuis Maison Castel uitgenodigd voor een heerlijk Frans diner + wijn in het restaurant van Peter Lute. Het was echt een hele geslaagde avond, inclusief een virtuele tour door Parijs, leuk gezelschap en fantastisch eten. Snel meer hierover!

IMG_9112

Donderdag was een lekker druk dagje. De ochtend en middag bestonden uit presentaties en ontmoetingen met Italiaanse reisaanbieders. Ook het eten was Italiaans: ik werd heel blij van dit kleurige buffet.

IMG_9116

Door naar het volgende event! Bij PRBB maakte ik onder andere kennis met Squalan, een fijn merk met natuurlijke huidverzorging. Wat een mooie verpakkingen he?

IMG_9114

Ook hier was weer genoeg lekkers te eten!

IMG_9122

Op naar nog meer eten! Samen met mama ging ik naar Yoepz om te genieten van kip & kreeft. Je leest snel meer over deze superleuke zaak.

IMG_9130

Jaaaa vrijdag workout tijd! We trainden dit keer bovenlijf. Het ging heel goed, en ik had natuurlijk weer spierpijn (fijn ook met haren föhnen…)

IMG_9138

Na het sporten ging ik naar Maaike om haar in te werken voor Goodfoodlove. Het was een verwennerij, want ze maakte deze lekkere en gezonde lunch voor ons.

Vrijdag avond was het tijd voor Food, Fun & Friends. Omdat er in Lelystad niet al te veel te doen is, vind ik het leuk om zo nu en dan zelf iets te organiseren. Zo heb ik een keer een high wine georganiseerd en zijn we al eens met een groep gaan lasergamen & bowlen en paintballen. Van die dingen die je als volwassene eigenlijk nooit echt meer doet, maar die hartstikke leuk zijn. Dit keer was het tijd voor een borrel & 3-gangen diner bij Bistro Lelystad en daarna fun bij de FlashDome, waar we bungeevoetbal deden en onszelf in zo’n gek sumo pak hesen.

Zaterdag was mijn kleine grootste vriendin jarig. 4 werd ze, en dat moest natuurlijk gevierd worden met een mooie Elsa taart (zelfgemaakt door mijn schoonzusje) en een echte Elsa prinsessenjurk.

Het feestje werd gevierd bij Tapas & Winebar Tres in Tiel. De zaak heeft een Cubaans tintje, en het eten is echt zo lekker! Alles is goed gekruid en de gerechten zijn net even wat anders dan de standaard dingen die je vaak tegenkomt in een tapasbar. Echt een aanrader!

IMG_9173

Zaterdagavond was ultiem chill: we bestelden sushi en nestelden ons op de bank net Netflix. Dit gebeurt echt nooit op zaterdag, en daarom vond ik het des te fijn. We keken The Mazerunner en daarna nog een aflevering van The Blacklist, onze nieuwste verslaving op seriegebied. Welke serie kijken jullie?

IMG_9177

Kijk wat op mijn mat viel! Deze week sta ik – in een outfit van Sandwich – in tijdschrift Vrouw. Lezen jullie dit blad? En hebben jullie me erin zien staan?

Wat een fantastisch weer was het zondag! We hadden een lekker druk programma dat begon bij de opening van concept store Kaan & Co aan de Lijnbaansgracht. Wat een tof zaakje! Van armbandjes tot kussens en van mooie schaaltjes tot make-up kwasten: bij deze winkel vind je het. Loop vooral een keer binnen, of wanneer je niet in de buurt bent kijk dan ook eens rond in de webshop.

IMG_9198

Borrelen, happen en van de zon genieten bij cafe Kostverloren.

IMG_9188

Zonder jas naar buiten! Heerlijk vind ik het. Als outfit koos ik voor een fleurige broek van Sting, een lang faux suede vest van Ydence en mijn nieuwe sneakers van Asics.

We sloten de dag af bij Kevin Bacon, de bar/restaurant van Hotel Not Hotel. Heerlijk in het zonnetje genieten van perfecte cocktails, en daarna naar binnen voor bijzonder goed Thais eten. Jullie lezen hier snel meer over op Goodfoodlove!
Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk:

HOTSPOT & EVENT | KU Kitchen & Bar

Begin februari opende Japans restaurant KU Kitchen & Bar zijn duren aan de Amsterdamse Utrechtsestraat. ‘Asian meets cocktails’, zo wordt Ku omschreven. De smalle langwerpige ...