Truffle tuesday bij 5&33

0
spaghetti eten

Heb je wel eens dat je ergens een hap van neemt en denkt: I’ve just died and went to heaven? Nou, dat had ik dus toen ik de spaghetti met truffel roomsaus bij 5&33 proefde. OH-EM-GEE, wat bizar lekker! En zo Italiaans ook: slechts een paar ingrediënten, maar een explosie van smaak. Waarom ik je dit vertel? Omdat het restaurant vanaf nu elke dinsdag truffle tuesday heeft, en jij dus ook kan genieten van deze smaaksensatie.

Spaghetti snijden? Hell no! Je draait het gewoon om je vork, op je bord. En dan; slurpen maar! Net zoals de Italianen het doen =)

Er zijn sowieso een aantal hele goede redenen om een keer bij 5&33 te gaan eten:

♥ Het eten is heel lekker

♥ Ze schenken goede wijn

♥ En maken hele lekkere gin & tonics

♥ De plek is mega handig: recht tegenover centraal, dus je kunt na het eten zo de trein inrollen als het nodig is

♥ Ze hebben een shared dining concept en dat is rete gezellig

♥ De bar is een fijne ruimte om even een drankje te drinken of een (al dan niet zakelijke) afspraak te hebben

♥ 5&33 combineert eten met entertainment en kunst, dus je kunt regelmatig (gratis toegankelijke) exposities van kunstenaars bekijken

truffel spaghetti

Maar even serieus jongens. Pasta & truffel: hoe bizar lekker is die combinatie?! Met een glas prosecco ernaast is het feest helemaal compleet. Op truffle tuesday kost deze combi je €20,-, dus ik denk dat ik wel weet waar jullie komende dinsdag eten 😉

5&33

Wine wednesday

Jawel, er is meer! Ook de wijnliefhebbers komen hier aan hun trekken: op woensdag is het namelijk wine wednesday. Vermeld bij je reservering dat je op woensdag voor wine wednesday komt, en je krijgt een fles wijn van het huis. Dat is nog eens leuk eten zo midden in de week =)

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: