Jamie Magazine viert 25e nummer!

15
jamie magazine

Het is geen geheim dat ik groot fan ben van Jamie Oliver. De gewaagde smaakcombinaties die werkelijk altijd lekker zijn, zijn quasi-nonchalante manier van koken, de manier waarop de gerechten lekker stoer en zonder poespas opgediend worden: ik hou ervan. En ik kook heel graag gerechten uit één van zijn boeken, programma’s of zijn Nederlandse magazine. Jamie Magazine is een onderdeel van Jamies wereldwijde imperium en zij hebben iets te vieren.

stapel covers

Alweer 25 edities (6 jaar!) ligt het heerlijke magazine in de Nederlandse schappen. 8 keer per jaar verschijnt er een nieuwe editie met elke keer weer lekkere, bijzondere, échte Jamie recepten, verhalen, tips en weetjes. Van de 25ste editie is een extra groot feest gemaakt met recepten van taarten, cocktails en véél winacties.

Goodfoodlove viert Jamie Magazine’s verjaardag mee en daarom mag ik jullie cadeautjes geven! Ik mag 5x de DVD ‘Jamie in 30 minuten’ weggeven, waarop hij laat zien hoe je in een half uur een fantastisch diner klaarmaakt. Mét voor- en nagerecht!

1002004012222968

Wil je kans maken op één van de DVD’s? Laat dan in een reactie onder dit bericht weten wat jij Jamie zou voorschotelen als hij bij jou zou komen eten. De actie loopt tot woensdag 6 augustus en de winnaars krijgen persoonlijk bericht (laat wel je e-mailadres achter).

Leuk weetje: een van de best bekeken recepten van Goodfoodlove is Jamie’s ‘waanzinnig lekkere kipgerecht’.

Over de auteur

15 comments

 1. Kirsten 5 augustus, 2014 at 10:22 Beantwoorden

  Omdat we hart in Portugal ligt, zou ik hem kip piri piri ban de bbq voorschotelen!

  Beginnen.met een goede piri piri marinade, lekker in laten trekken, ondertussen een lekker portugees biertje en of wijn open trekken!

  Terwijl de kip lekker op de bbq ligt, lekkere salade maken met alle groentes uit de moestuin en klaarmaken met een simpel sausje met citroen en goede olijfolie.

  En niet vergeten de portugese broodjes uit de oven te halen en smullen maar!

  Ohwja..en als toetje een lekkere port en vanille pasteitjes uit de oven..

  Oefff, nu heb ik zelf trek!

 2. Michelle 4 augustus, 2014 at 21:21 Beantwoorden

  Jamie houdt van pittig eten, dus een gerecht uit de aziatische keuken met lekker veel chilipepers. Mijn favoriet: gekarameliseerde kip, gemarineerd in limoen, chilipepers en siracha! Spicey!

 3. maicon 4 augustus, 2014 at 19:26 Beantwoorden

  Super lekkere picanha (=staartstuk) van de BBQ! Hierbij serveer ik rijst en bruine bonen. Typisch braziliaanse gerechten. Ik weet zeker dat hij dat weet te waarderen.

 4. Henna JSF 4 augustus, 2014 at 00:07 Beantwoorden

  Ik zou hem een gerecht uit de Surinaamse keuken voorschotelen, bijv.. POM. Dit ontbreekt op geen enkel feestje en hij zal dit zeker lekker vinden.

 5. denise 3 augustus, 2014 at 22:22 Beantwoorden

  Overheerlijke hollandse gehaktballen volgens grootmoeders recept!.. Dat vinden de familieleden van mijn vriend in Brazilie zelfs lekker.. Dat is ook het enige wat ik Jamie durf voor te schotelen.. Zijn kookkunsten kan ik toch niet evenaren..

 6. Sanne 3 augustus, 2014 at 10:36 Beantwoorden

  Ik zou ingrediënten klaarzetten en jamie vragen om er samen iets lekkers van te maken. Wat is nou leuker dan samen koken met jamie Oliver? 🙂

 7. Sanne B 2 augustus, 2014 at 20:26 Beantwoorden

  Ik denk dat ik hem een koekje van eigen deeg ga voorzetten.
  Het is een recept van Jamie maar ik heb er mijn eigen twist aan gegeven,lasagne met spek,ui,tomaat,basilicum,knoflook,oregano,winterpeen,tomatenblokjes, bleekselderij en parmezaanse kaas.
  Ik doe er zelf dan altijd nog diverse gegrilde groenten bij(courgette,paprika,aubergine,artisjok.
  En een lekkere schaal gemengde sla erbij.
  Smullen maar.

 8. Kim de Smit 1 augustus, 2014 at 08:50 Beantwoorden

  Ik zou Jamie citroenrisotto met lamskoteletjes voorzetten! Ook omdat ik denk dat hij dat heel lekker vindt, en omdat wij dat heeeeel lekker vinden! Haha. Plus groenten uit eigen tuin! Tomaten, wortels, knoflook…

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: