Yes! Goodfoodlove in de leukste foodblog top 50

0

HOPPA! Op de valreep voor het weekend kwam er zojuist een heel leuk berichtje binnen: Goodfoodlove deed mee aan de beste foodblog van 2013 verkiezing en… staat in de top 50!!

Klik op het plaatje om de hele lijst te bekijken. Goodfoodlove heeft plaats 47 veroverd =)

Ik wil iedereen die gestemd heeft heel erg bedanken, zonder jullie was ik zeker niet in deze lijst gekomen. Ongelofelijk, toen ik in juli dit jaar dit stukje schreef zei ik nog dat ik het tof zou vinden om volgend jaar misschien in de lijst te staan. Ik ben pas 5 maandjes online en sta er nu al in… echt heel gaaf =D

Ook bedankt voor alle leuke reacties die er voor me achtergelaten hebben, ik heb ze met veel plezier gelezen =)

Fijn weekend allemaal, ik trek een flesje bubbels open!

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: