Zelf een mooie tafel styling maken? Zo doe je dat!

0
tafel styling

Misschien hebben jullie de teaser al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina: de afgelopen maanden heb ik samen met Biano en Hygge styling aan een heel leuk project gewerkt. Where food meets interior heet het, en waarom dat zo goed samengaat, ga ik jullie vertellen =)

Misschien heb je de video gezien waarin in samen met Eva mijn nieuwe huisje inricht (grote kans, want het filmpje is al meer dan 12.000 keer bekeken!). Dat was zo gezellig, en het resultaat was zo tof, dat Eva en ik besloten de handen opnieuw in elkaar te slaan. Het idee was er, en een naam ook: Smaak & Style: de plek waar eten (ik) en interieur (Eva) samenkomen. Ze zeggen wel eens ‘van een mooi bord kan je niet eten’, maar daar zijn wij het dus niet mee eens 😉 Wij geloven heel erg in de samensmelting tussen eten en interieur want eerlijk: het is toch extra leuk wanneer je lekker eet aan een mooi gedekte tafel?

Al snel hadden we in Biano dé perfecte partner voor dit project gevonden. Biano is een woon & living platform dat vol staat met de mooiste inspiratie voor jouw interieur. Je ziet toffe sfeerbeelden, en kunt dan eenvoudig de producten die je ziet shoppen. Inspiratie en shopgemak in één dus, echt heel erg tof.

Tafelstyling tutorial

Herken je dat: je wilt graag een tafel mooi stylen, vind prachtige voorbeelden maar je krijgt het zelf nooit zo voor elkaar als je op het plaatje ziet. Dat heb ik dus echt al-tijd, en ongetwijfeld velen met mij. We are here to help! Met een aantal te gekke spullen van VT Wonen bedacht Eva een prachtige tafelsetting, die je in onze eerste video stap voor stap uitgelegd ziet. Kies voor eigen spulletjes die erop lijken, of shop een paar nieuwe items voor de complete look: hoe je het ook doet, ons filmpje (in stappen) gaat je erbij helpen =)

Winactie

Heb je door de video helemaal zin gekregen om zelf aan de slag te gaan met tafelstyling? Dat komt mooi uit, want je kunt VT wonen shoptegoed winnen! Je maakt kans door je hier aan te melden voor de nieuwsbrief van Biano. We mogen 5 x €25,- stoptegoed weggeven: heel veel succes!

Stay tuned voor meer leuke ‘where food meets interior’ video’s: de volgende keer laat ik je zien hoe je een simpele salade er extra mooi uit kunt laten zien.

Heb jij een tof idee voor een video? Laat het ons weten, altijd leuk! En je mag natuurlijk ook laten weten wat je van deze video vindt =)

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: