100 % hart & ziel | delicatessen webshop 1000 en 1 smaken

2

Soms ontdek je van die ontzettend leuke webshops waar je iedereen over wilt vertellen. 1000 en 1 smaken is er zo één. Een webshop met meer dan 1000 delicatessen, daar gaat elk foodie hart sneller van kloppen!

Francesca-Kookt_review-1001ensmaken.nl_2

Bij het zien van de eerste producten wordt meteen duidelijk dat ze met oog voor kwaliteit en detail zijn uitgekozen. De grote foto op de website kopt met ‘olijfolie gemaakt met 100% hart & ziel’ en een stukje daaronder worden verschillende producten en merken beschreven. Ik vind het altijd heel erg leuk om een verhaaltje ‘achter het product’ te lezen, en dat hebben ze bij 1000 en 1 smaken goed begrepen.

 

Untitled

Ziggy was natuurlijk ook nieuwsgierig naar wat er allemaal in de doos zat

Je begrijp dat ik heel blij werd toen ik een berichtje ontving met de vraag of ik wat producten wilde testen. Maar goed dat de producten voor me uitgekozen waren, ik had echt nooit kunnen kiezen 😉

Untitled

 

Wauw! Wat een heerlijk pakket 

Ik kreeg echt een pretpakket: heerlijke Italiaanse pasta, en mooie (beugeldop) fles olijfolie uit Liguri, bijzondere chocolade met kruiden, rozemarijn uit de Provence, grapefruit marmelade en twee soorten popcorn in een prachtige verpakking. You never get a second change to make a first impression, en deze first impression was top!

Untitled

Oke, tijd om alles te proberen. Om alle smaken goed te kunnen proeven maakte ik de penne met alleen wat olijfolie, knoflook en peterselie. Lekker! De pasta heeft een stevige bite en is absoluut niet meelderig. Zoals echt Italiaanse pasta hoort te zijn =) De olijfolie heeft een heerlijke rijke smaak. Ik deed er ook wat van op een broodje en strooide de rozemarijn eroverheen, wat een ontdekking!

Untitled

De roze pompelmoes marmelade deed ik op een speltcracker. Het was erg goede jam, lekker dik en vol van smaak. Zelf ben ik niet zo gek op het bittere van grapefruit en daarom is mijn minst favoriete product. Al denk ik dat ik de perzik & meloen confiture wel heel lekker zal vinden.

Untitled

Tijd voor de zoete traktaties! De chocolaatjes zijn stuk voor stuk een ware smaaksensatie: pure en melk chocolade zijn gekruid met anijs, roze peper, gember, kaneel, kardemom, earl grey en hot masala. Die laatste is mijn absolute favoriet, maar die met gember is ook heeeel lekker. En die met kaneel, en die met anijs…

1000 en 1

Last but not least: de popcorn. Wat een mooie verpakking! Klein, doorzichtig, een heel gaaf logo en een handige sluitstrip. Die laatste is trouwens compleet overbodig, het zakje gaat absoluut in één keer leeg. Ik probeerde de toffee-apple-cinnamon en de smooth caramel pepper & chili. Die met appel vond ik zó lekker! Volgens mij heeft mijn vriend niet eens kunnen proeven omdat ik het zakje al leeg had. Ik ben er wel achter dat ik zoete dingen met peper niet zo lekker vind, dus de pepper&chili smaak was iets minder aan mij besteed.

Untitled

Je had het vast al gemerkt: ik ben heel enthousiast over deze webshop! Mooie producten van goede kwaliteit, bijzondere smaken, een overzichtelijke site en lage verzendkosten (€2,95, en boven de €50,- betaal je niets). Onder het tabje ‘cadeaus’ vond ik een prachtig Italiaans pakket. Hoe leuk is dat om te geven voor bijvoorbeeld een housewarming?!

italian_pantry_medium_1 (1)

 

Klik hier om de site te bezoeken. Maar pas op! Je bent zo verkocht 😉

Over de auteur

2 comments

  1. INSPIRATIE + WIN | Culinaire cadeaus - Goodfoodlove 24 september, 2014 at 08:01 Beantwoorden

    […] Naast keukentools vind ik het ook altijd leuk om een pakketje met mooie, verrassende producten cadeau te geven. Afhankelijk van de ontvanger kan dit een mooie olijfolie zijn, bijzondere chocolade of specialiteiten uit een bepaald land. Ik heb een overzichtje gemaakt van leuke culinaire cadeau’s. Alle eetbare producten komen uit de toffe webshop 1000en1 smaken, waar ik eerder over schreef. […]

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: