5 x de lekkerste recepten met avocado

1
Oosterse zalmburger met avocadodressing

Avocado’s zijn hot. Waar je ook kijkt, je ziet ze. In de supermarkt (meestal nog niet rijp, heel frustrerend), in lunchzaakjes (toast met avo en gepocheerd ei, please!) en zelfs bij een speciaal avocado restaurant, genaamd The Avocado Show. 

Buiten het feit dat avocado ineens ‘cool’ is, is het vooral heel erg lekker. En gezond, want bomvol goede vetten en vezels. Daarnaast is de smaak niet overdreven uitgesproken, wat ervoor zorgt dat avocado bijna overal mee te combineren is. De structuur leent zich ook nog eens perfect om creatief mee te zijn, en dat alles bij elkaar maakt deze vrucht een van mijn favoriete ingrediënten.

Wanneer de vakantieperiode aanbreekt, spreken we vaak met ‘blogcollega’s’ onderling af om elkaar te helpen. Tijdens een paar weken in het buitenland kook je vaak niet, en dan is het lastig om jullie regelmatig van nieuwe recepten te voorzien. Reny van Mind Your Feed en ik kennen elkaar al vanaf het begin van onze blogs. Zij doet het werkelijk fantastisch als echte foodblogger, en inspireert haar lezers dagelijks met de lekkerste, makkelijke en gezonde recepten. Ik ben een beetje een andere kant op gegaan (alle kanten op zeg maar 😉 ) en inspireer jullie naast recepten met nog veel meer andere dingen op het gebied van eten, drinken en reizen. Nu Reny naar Italië gaat, plaatst ze een lekker poké bowl receptje van mij. Omdat ik niet kon kiezen tussen AL haar recepten, koos ik mijn 5 favorieten uit, met avocado. Ik ben heel benieuwd naar welke jullie favoriet is!

 Klik op de titel om naar het recept te gaan

Hummus met rode biet en avocado

Hummus met rode biet en avocado

 

Spelt wrap met tonijn en avocado

Spelt wrap met tonijn en avocado

BewarenBewaren

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: