Ad

Neem je Valentijn mee naar één van deze lekkere restaurants

0
Valentijn restaurants

Aaaaah, Valentijnsdag. De één is er gek op – want lekker romantisch – en de ander vindt het niks – want te commercieel. Dat commerciële hoeft voor mij niet, maar oh wat vind ik Valentijn leuk. Ja, je kan elke dag wel laten weten dat je veel van iemand houdt. Maar ik vind al die cheesy kaartjes enzo gewoon leuk 😉

Daarbij is het ook dé gelegenheid om lekker met je lief te gaan eten. En zeg nou zelf: voor een smakelijke maaltijd loopt iedereen warm, toch? Omdat jullie niet allemaal uit dezelfde stad komen, heb ik voor 3 steden 3 heerlijke restaurants uitgezocht waar je met Valentijn kunt gaan eten.

Klik op de titel van het restaurant om naar de reserveringspagina te gaan.

Rotterdam

Vis aan de Maas

Oesters, kreeft, dorade… Loopt het water je al in de mond? Ga dan zeker bij Vis aan de Maas eten, waar je geniet van biologische producten en een mooi uitzicht over de Maas.

Tip: Ze hebben een limousineservice. Je wordt opgehaald in een limousine en geniet onderweg naar het restaurant van een lekker glas bubbels.

L’entrecote 

Deze zaak is berucht om z’n entrecote met bizar lekkere groene saus, naar geheim recept. Laat de carnivoor in je los en geniet van een steak & frites, Franse stijl. Zoals het hoort. Het diner sluit je natuurlijk af met een dessert to share. 

Hemel op Aarde

Alleen al voor de naam wil je hierheen. Hemel op Aarde serveert tapas en gerechten uit de landen rondom de Middellandse Zee. Heel leuk om met z’n tweeën te proeven wat er allemaal op tafel staat, in plaats van ieder z’n eigen bordje.

Tip: ze serveren een speciaal Valentijnsmenu waar je een glaasje Cava bij krijgt.

Utrecht

Tafel aan de gracht

Wat een prachtige zaak is dit! Utrecht staat bekend om de bijzondere panden direct aan de gracht. Bij deze zaak dineer je in een oude werfkelder. Op de kaart staan onder andere portebello uit de oven, tournedos en seizoensgerechten buiten de kaart om.

Konnichiwa

Jaren terug at ik hier samen met papa met kerst. Japanse restaurants zijn altijd zo leuk door de interactie die je met de chef hebt. Ik kan je dan ook zeker aanraden om teppanyaki, oftwel ‘aan de plaat’ te eten. Laat de chef je verrassen en je hebt gegarandeerd een smaakvolle avond.

Luc

Zin in wat meer casual? Dan is Luc the place to be. Deze zaak is van boven naar beneden in dezelfde, warme stijl ingericht. Je eet hier asperges, lamsnek of kabeljauwrug.

Tip: neem na het eten een lekkere cocktail

Amsterdam

Campo de Fiori

Deze zaak is vernoemd naar het bekende plein in Rome. Italiaans eten heeft altijd al iets romantisch, dus met Valentijn zit je hier helemaal goed. Begin met een glas prosecco in de bar en laat je daarna verrassen door de verse Italiaanse smaken.

Tip: in plaats van een diner kun je hier ook aperitivo doen

Kaap de goede hoop

Hele leuke doe-maar-normaal zaak, waar ze wél bijzonder lekker eten serveren. Ik kwam er een aantal jaar terug en at de allerlekkerste cevapčići (Google maar) ooit. Mocht je geen oppas kunnen vinden zijn de kids hier ook van harte welkom.

Mamouche

Bij Mamouche eet je Marokkaans-Frens, wat garant staat voor een ware smaakbeleving. Probeer de gekonfijte eendenbout, de gestoofde boerderijkip of laat je adviseren door de bediening. Ook de homemade humus mag je hier absoluut niet missen!

quandoo

Al deze restaurants zijn te vinden op Quandoo, de plek waar je heen gaat als je een tafeltje wil reserveren. Het leuke van deze website is dat je bij elke reservering punten spaart, die je uiteindelijk korting geven op een diner. Daarbij kan je ook nog eens zien wat anderen van het restaurant vinden, welke gerechten de chef aanbeveelt en hoe je het snelst bij het restaurant komt. Extra leuk: binnenkort kan je op Goodfoodlove de Quandoo widget voorbij zien komen, bij reviews over geselecteerde restaurants. Dit maakt het voor jullie mogelijk om direct te reserveren, mocht je dat willen =) Top toch!

disclaimer

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Quandoo

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: