De meest smakelijke Instagram accounts om nu te volgen

0
leuke instagram accounts

Instagram is my middle name

Oke, dat is misschien ietwat overdreven, maar ik vind Instagram wel écht heel tof. Naast dat ik het leuk vind om zelf mooie foto’s te delen, kijk ik ook maar wat graag bij anderen. Katten (het liefst Bengaaltjes natuurlijk), fashion, toffe kapsels en reisfoto’s zijn favoriet. Maar het allerleukste – en lekkerste, en meest inspirerende – vind ik toch wel de food foto’s. Ik plaats zelf foto’s in alle bovenstaande onderwerpen, en ik merk dat een tafel vol met lekker eten altijd veel reacties van watertandende mensen oplevert.

Omdat jullie net zulke foodlovers zijn als ik, heb ik mijn favoriete Instagram accounts verzameld waar je gegarandeerd trek van krijgt. Enjoy!

 

Voor nog meer lekkers, volg Goodfoodlove op Instagram:

Ben jij actief op Instagram, en wat zijn jouw favoriete accounts?

leuke instagram accounts

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: