De smaak van… Simones Kitchen

4
simones kitchen
Stel je nou voor: je loopt over een markt en je komt opeens bij een kraam die vol staat met mooie oliën, azijn met fraaie smaken en bijzondere soorten ketchup. Dan blijf je toch a. meteen staan, begin je b. nog net niet te kwijlen en word je c. ontzettend blij?! Oke, misschien reageer je iets minder heftig, maar bij het zien van de mooie producten waar Tom zijn kraam mee heeft gevuld kan je bijna niet anders dan heel gelukkig worden.
10407372_334347010097418_8762716723983892218_n

Bron foto: Simones Kitchen

Ik ken Simone al een tijdje. Ze is een opvallende verschijning: altijd super vrolijk, gezellig en gewapend met een professionele camera. Want dat is, naast eten, haar andere passie: fotografie. En ook dat doet ze absoluut niet onverdienstelijk. Haar ‘foodfotografie‘ boek behoort sinds afgelopen kerst tot mijn collectie en ik ben er erg blij mee. Ik denk dat ze haar man Tom geïnspireerd heeft met haar liefde voor eten, want Tom had een culinaire droom. Na 25 jaar in de sales te hebben gewerkt vond hij het wel welletjes en besloot iets te gaan doen wat hij écht leuk vindt: het verkopen van mooie producten met bijzondere smaken. En dat is precies wat hij nu doet: onder het eigen label ‘Simones Kitchen’ verkopen Tom en Simone heerlijke producten, voorzien van het toffe logo (met kat!) van Simone haar blog.

Enthousiast zijn kan ik natuurlijk alleen wanneer ik iets daadwerkelijk geprobeerd heb, en dat heb ik! Simone en Tom hadden me uitgenodigd om bij ze thuis hun producten te komen ontdekken. Ik werd hartelijk ontvangen in een huis vol kookboeken, een glas rode wijn en een kopje van Humprey en Buffy (ik heb een soort ingebouwde kattenmagneet 😉 ). De tafel stond vol met prachtige producten, brood en zelfgemaakte gehaktballetjes. Tom vertelde enthousiast over de oliën, azijnen en mosterd en liet me ondertussen alles proeven. Een greep uit het assortiment (en mijn favorieten):
  • Rode Sangiovese wijn azijn
  • Vijgen dadel azijn
  • Homemade chutney
  • Truffelolie
  • Bietenketchup

De producten worden zowel op verschillende markten als via de eigen webshop verkocht. Een mooi overzicht van toffe foodmarkten ben je op foodmarkten.nl aan het goede adres, ook weer zo’n goed idee van Tom en Simone. Zorg zeker dat je hun kraam bezoekt wanneer je op één van de foodmarkten bent waar ze aanwezig zijn. Tom neemt de tijd om iedereen te laten proeven en adviseren, en ik kan me niet voorstellen dat je met lege handen naar huis gaat!

Humprey wilde wel heel graag knuffelen op schoot, maar foto’s maken vond ‘ie niet zo’n goed idee 😉

 

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

4 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: