Er zijn 7 nieuwe smaken pindakaas en ze zijn te gek!

73
mister kitchen pindakaas

Ze hebben het weer eens geflikt hoor, die mannen van Mister Kitchen. Hun doel is om bepaalde producten die naar hun idee beter kunnen, beter te maken. Dat deden ze eerder al met worst, met jam (die dus geen jam mag heten omdat er veel minder suiker in zit dan gewone jam – maar dat is dus veel lekkerder) en nu dus ook met pindakaas.

Een masculinair driemanschap van koks, receptmakers en vooral vrienden, zo noemen de mannen zichzelf. Tijdens een van hun culinaire reizen werd het pindakaas idee geboren, en ze gingen aan de slag. Proeven, proberen, her en der wat lastigheden met het creëren van smaken (want sinaasappel bijvoorbeeld, dat stop je dus niet zomaar in pindakaas). Uiteindelijk is het gelukt en presenteren ze Mister Kitchen’s pindakaas, die in maar liefst 7(!) smaken verkrijgbaar is:

♥ Super crunchy – met een lekkere bite

♥ Kokos maple – mijn favoriet!

♥ Chocolade – pindakaas/chocolade blijft een top combi

♥ Cranberry kaneel – de grootste verrassing: heel erg lekker

♥ Zeezout karamel – hoe kan het ook anders

♥ Sinaasappel rozijn – favoriet van menigeen, maar niet mijn smaak (door de sinaasappel)

♥ Honing chili – de tijd van sambal op mijn pindakaas smeren in bij dezen voorbij

Helemaal leuk, helemaal lekker. En zoveel smaken ook! Keuze te over. Wat ik extra leuk vind, is dat dit mooie product gewoon bij de Ap verkrijgbaar is. Tussen alle groten Unilever en Nestlé merken. Hebben ze toch maar even mooi geflikt!

mister kitchen pindakaas

9000 potjes per smaak

Met de wetenschap dat AH 9000 winkels in Nederland heeft, vond ik het lastig in te schatten hoeveel potten per smaak er aangeleverd moesten worden om in het schap te belanden. Het antwoord: 9000 per smaak. Toen ik net mijn rondje supermarkt deed liep ik al tegen de smaken chili honing, kokos maple en chocolade aan, en dat zorgde toch even voor een momentje van trots. Ik kan je van alles gaan vertellen over de smaken, maar feit blijft dat daar niet over te twisten valt. Ik zou zeggen: probeer er gewoon eens een, degene die je het lekkerste vindt. Dat kan natuurlijk op je boterham, maar je kunt het ook verwerken in een lekker receptje (of op bananenbrood smeren of door je smoothie heen doen.) Ik beloof dat ik binnenkort een lekker receptje van Mister Kitchen deel, waar je de pindakaas in kunt verwerken.

mister kitchen pindakaas

Jij kan 1 meter pindakaas winnen!

Nadat ik tijdens een fijn ontbijtje kennismaakte met mijn nieuwe favo pindakaas, kreeg ik naast een te gek shirt (met pinda uiteraard) een meter pindakaas mee naar huis. Te leuk natuurlijk, dit moeten anderen ook krijgen. Dat kan! Vertel me in een reactie onder dit bericht wat jij zou doen met een meter pindakaas. Delen = lief. De winnaar stuur ik persoonlijk een mailtje dus laat je mailadres achter. Good luck!

De actie is gesloten en de winnares is heel gelukkig met haar meter pindakaas!

mister kitchen pindakaas

BewarenBewaren

Over de auteur

73 comments

 1. Riet de hooge 6 januari, 2018 at 20:04 Beantwoorden

  Beste fabrikant
  Het is heel verrasend dat er zoveel verschillende
  smaken zijn.dat de keuze
  mowilijk wordt om te kiezen.
  Het zou fijn zijn.als er pakjes verkocht kunnen worden waar.kleine verschillende smaken in zitten.
  zo dat je kan kiezen wel smaak je bevalt.
  ik hoop dat u daar voor kun zorgen.
  met vriendelijke groeten
  Riet de hooge

 2. Maria 25 juli, 2017 at 08:12 Beantwoorden

  Met een goedgevulde voorraadkast met pindakaas maak ik zo een gezond pindakaas ontbijt, pindakaas lunch en pindakaas diner!
  En met zoveel smaken kan iedereen kiezen en lekker blijven mee-eten. Heel leuk!

 3. Manon 14 juli, 2017 at 20:10 Beantwoorden

  1 meter pindakaas!!!!

  A: Altijd nieuwsgierig naar nieuwe smaken;
  B: Bakken met pindakaas;
  C: Crunchy, Cranberry kaneel, Chocolade en Chili;
  D: Dubbeldik smeren;
  E: Elke dag pindakaas;
  F: Feest in huis met zo veel potten en smaken;
  G: Geluk als je dit mag winnen;
  H: Honing / chili geef ik cadeau;
  I: Ik houd van PINDAKAAS;
  J: Ja, ik wil deze gave winactie winnen;
  K: Kidsproof;
  L: Lepeltjes pindakaas proeven;
  M: Mister Kitchen Pindakaas;
  N: Nooit genoeg pindakaas;
  O: Op vakantie gaat er altijd een pot pindakaas mee;
  P: Pindakaas
  Q: Quinoa met pindakaas, mmmmm
  R: Ruzie maken wie het laatste restje pindakaas krijgt;
  S: Smeuïg, Smeren en Stiekem Snoepen;
  T: Treurig wanneer het op is;
  U: Unlimited peanutbutter party;
  V: Veel succes met het zoeken naar de winnaar;
  W: Winactie met Mister Kitchen Pindakaas;
  X: XXL pindakaas assortiment;
  Y: Yoghurt (kokos) met pindakaas;
  Z: Zo lekker en Zo simpel is pindakaas!

 4. Corina 14 juli, 2017 at 10:56 Beantwoorden

  Ik zou het meteen gaan delen met mijn man en kinderen en als het er op tijd is, met onze Israëlische logees! Die komen in de vakantie, dus kunnen wij ze eens lekker verwennen met echte Hollandse pindakaas! Beter dan de Amerikaanse die zij gewend zijn!!! En anders gewoon een pindakaas party?!

 5. Eefje van der Waal 14 juli, 2017 at 09:58 Beantwoorden

  Wat een gave winactie! Wij gebruiken (met z’n 2 thuis) dagelijks pindakaas. Mijn vriend voornamelijk op brood, ouderwets boterham met pindakaas en ik ben vaak wat creatiever en meer een ochtend mens dus pannenkoekjes met een lekkere dot pindakaas. Buiten de normale pindakaas heb ik eigenlijk nog nooit (sham on me) andere pindakaas geprobeerd. Ik zie altijd zoveel lekkere smaken voorbij komen maar eigenlijk nooit actie genomen om eens te proberen terwijl het me ZO lekker lijkt! Daarom zou ik graag deze winactie willen winnen, zodat ik meerdere smaken pindakaas kan gaan proeven en eigenlijk.. voorkeur voor pindakaas choco en honing chili (ben gek op pittig eten en op honing..) maar nooit ‘tegelijk’ gegeten.. spannend!

 6. Romy 14 juli, 2017 at 07:16 Beantwoorden

  Ah leuk!! Heerlijk – pannenkoekjes, broodjes, in de yoghurt. Wat ik ermee zou doen: opeten en mn huisgenootjes en vriend ermee verblijden!!

  ** volg je met veel plezier – op een ander e-mailadres **

 7. Linda vergouwen 13 juli, 2017 at 23:51 Beantwoorden

  Ik zou het wel weten… ik heb hier een heerlijk recept voor bananen taartjes gemaakt met pindakaas en aan de zijkant hagelslag… zo lekkker? Zeker met verschillende smaken pindakaas

 8. Sharon Yana 13 juli, 2017 at 23:35 Beantwoorden

  Wat een smeuïge winactie!!
  Als ik deze 1 meter pindakaas mag winnen, ga ik eerst samen met mijn 5-jarige zoon ,alias Keukenprins, al deze verschillende smaakjes testen.
  Daarna kunnen we beslissen welke we op de boterham gaan smeren en welke we het allerlekkerste vinden om te gebruiken om o.a. de volgende heerlijke gerechtjes mee te maken:

  – Banaan met Pindakaas IJs
  – Pindasaus voor bij de BBQ
  – Chocolade met Pindakaas Bonbons

  Hij vindt het fantastisch om de Masterchef in huis te mogen zijn.
  Boft hij even dat morgenmiddag zijn vakantie begint, want de komende weken is er extra veel tijd om gezellig samen te kokkerellen ♡♡♡

 9. Pamela 13 juli, 2017 at 23:14 Beantwoorden

  Wat een leuke blog, Kelly! Nog leuker dat je de meter pindakaas met ons wilt delen.
  Wat ik hiermee zou doen..?

  Het eerste wat in me opkomt is een heus pindakaasfeest! Ik maak een toffe uitnodiging (met pinda op de voorkant uiteraard) voor alle kids bij ons uit de straat, kinderen van vrienden, familie en met niet te vergeten ons eigen zoon Cas, van bijna 2, in de hoofdrol. Hij mag uiteraard helpen bij het bakken van pindakaaskoekjes, het smeren van beschuiten en boterhammen met pindakaas.
  Ik doe graag verslag aan jou van de pindakaas-party, met foto’s natuurlijk! Ik zie het al helemaal voor me! 😉

 10. Annet 13 juli, 2017 at 22:53 Beantwoorden

  Oooooh loooove pindakaas!!❤️
  Om te koken, te bakken, in smoothies, in koekjes, in brood, op brood … en om gewoon uit de pot te lepelen nomnomnom ??
  Maak me blij!!!! ?

 11. Kim Coenen 13 juli, 2017 at 22:31 Beantwoorden

  Wat ik zou doen met zoveel pindakaas…de hele dag maaltijden verzinnen met pindakaas… ik zie havermoutjes met pindkaas, pindakaas koekjes met pindakaas, satesaus van deze pindakaas, kwark met pindakaas, boterhammen/rijstwafels/beschuitjes met pindakaas (en banaan), wraps, omg.. ik ga ik een een pindakaas heaven leven…???

 12. Gabrielle 13 juli, 2017 at 22:08 Beantwoorden

  Wauw een meter pindakaas betekend gigantisch veel mogelijkheden, samen delen en genieten! Op rijstwafels, met mejouldadels, verwerkt in gebak, op een pannenkoek maar ook (sstt niet verder vertellen..) gewoon met een lepel uit de pot!

 13. Irene Schuitemaker 13 juli, 2017 at 22:08 Beantwoorden

  Een meter pindakaas is echt HEAVEN! Met deze meter ga ik mijn brood besmeren, lekkere baksels fabriceren, havermout dagelijks oppimpen, theelepelproeverijtjes houden, kilo’s in gewicht toenemen en bovenal delen met mijn lieve familie en vrienden want daar wordt ik nog blijer van!

 14. Janneke 13 juli, 2017 at 21:43 Beantwoorden

  Als een echte pindakaas lover ????. Eet ik vrij veel pindakaas. Elke dag. Stiekem eraan verslaafd. Zonder wordt ik knettergek. Haha. Heb al verschillende soorten pindakaas uit geprobeerd. En wil deze ook super graag uitproberen. Zo verslaafd dat ik ook zo pindakaas eet met me vinger of een lepel. ? ? ?. De potten zijn hier op de goede bestemming dat Kan ik je geranderen.

  • Anouk zeldenthuis 13 juli, 2017 at 21:47 Beantwoorden

   Ik zou een heerlijk ontbijtje maken voor mijn lief Kaj met de super crunchy, de zeezout karamel zou ik weggeven aan mijn pindekaas liefhebbende vriendin Nikki en voor mijzelf zou ik een pittige tosti bakken met de honing chilly 🙂 Dus stuur maar op die pindakaas!

 15. Ilse Salamat 13 juli, 2017 at 21:25 Beantwoorden

  Ik heb net het pindakaas kookboek gekocht. Dus met Eem meter pindakaas ga ik heel veel lekkere dingen maken. granola?? taarten lekker op brood . Heerlijk in een roerbakje . En gewoon lepelen uit de pot ? Yummie

 16. Anne Buissant 13 juli, 2017 at 21:15 Beantwoorden

  Eerlijk zullen we alles delen. Komt dat even goed uit met al die leuke feestjes in het vooruitzicht!

  Pindakaas door taarten op mijn verjaardag, op brood en als saus tijdens de vele bbq’s, in het dessert tijdens de housewarming en tussendoor gewoon overal op… omdat het kan met een meter pindakaas!

 17. Karin van de Merwe 13 juli, 2017 at 21:05 Beantwoorden

  Eerst van alle smaken een lepel uit de pot halen om te proeven en vervolgens genieten, genieten en nog meer genieten. ❤️?

 18. Karin 13 juli, 2017 at 21:05 Beantwoorden

  Met een meter pindakaas smeer ik een meter witbrood ( jaaa met krokant korstje??), Nestel ik me op de bank, zet ik mijn mobiel op stil en werk ik die hele meter brood helemaal alleen naar binnen ?

 19. Lisette Bartels 13 juli, 2017 at 20:38 Beantwoorden

  Wat ik zou doen met deze meter pindakaas? Eten op een broodje of rijstewafel, gebruiken bij het bakken van koekjes en cheesecake….eindeloos veel mogelijkheden…. heerlijke mogelijkheden, en stiekem heb ik de chocolade versie al goedgekeurd ?

 20. Rianda 13 juli, 2017 at 20:32 Beantwoorden

  Als ik je artikel lees hoef ik niks anders meer bij deze pindakaas te eten.. Ik zou het eten op een broodje of rijstwafel, of gewoon met een lepeltje uit de pot ??

 21. Desiree 13 juli, 2017 at 20:15 Beantwoorden

  Een meter pindakaas dat is zo’n beetje heaven. Alle smaken zou ik willen proberen en dan komt dat metertje toch wel heel erg goed van pas.

 22. Pauline visser 13 juli, 2017 at 20:15 Beantwoorden

  Wat ik met een meter pindakaas zou doen, is niet moeilijk.. wij zijn thuis met zijn 4en en er staan altijd zeker 3potten open! Voor ieder zijn smaak dus. Smullen maar

 23. Judith van sitteren 13 juli, 2017 at 20:12 Beantwoorden

  Een meter pindakaas met zulke heerlijke smaken zou ik voor mijn familie met pindakaas liefhebbers graag willen winnen !!We zouden ze dan inderdaad allemaal proeven en delen met de mensen om ons heen. En het is weer een iets anders een meter pindakaas ipv een meter bier ?

 24. Linda Smeets 13 juli, 2017 at 20:05 Beantwoorden

  Owww heerlijk! Ik ben al aan het watertanden als ik dit zie! Ons gezin is dol op pindakaas en wij eten het dan ook bijna iedere dag.
  Tevens heb ik een boek genaamd “Het Pindakaasboek” met alkemaal heerlijke recepten erin die ik graag uitprobeer. Dus een meter pindakaas komt goed van pas!

 25. Danissa Tete 13 juli, 2017 at 20:02 Beantwoorden

  Ik zou het aan mijn puberette van 16 jaar geven.
  Als handbalspeelster traint zij 4 keer per week, Let op haar voeding en corrigeert mij ?.
  Zij geniet elke dag van pindakaas en wil het liefst dat ik alle smaken koop.

 26. Demi 9 juli, 2017 at 20:23 Beantwoorden

  Ik heb de maple kokos al in huis en die is zo lekker! Ga het van de week ook gebruiken in koekjes en zou heel graag alle smaken willen proeven en gebruiken in bakreceptjes en ik houd er van om een ciabatta broodje te vullen met pindakaas <3. In huis ben ik de enige die pindakaas lekker vind maar dat maakt niet uit. Als je in de kast kijkt staan er al 4 verschillende pindakaas potten half leeg die ik lekker voor me zelf hou 😉

  Pindakaas lover ;P

  • Ilona van Roekel 13 juli, 2017 at 20:04 Beantwoorden

   Ik zou pindakaas als ‘thema’ gebruiken voor een bedrijfsuitje met mijn collega’s en hier een heel programma omheen bedenken. Ik ben dol op creatief zijn! Toevallig zoek ik nog iets voor het volgende uitje. 😀

 27. Yvonne 6 juli, 2017 at 12:09 Beantwoorden

  Ik zou een waanzinnige ***PINDAKAAS-PARTY*** organiseren voor mijn vrienden! Samen in de tuin lekker lunchen en alle verschillende smaken uittesten op verse broodjes. Aan een lange tafel gaan we dan blind proeven en raden welke van de 9 smaken je steeds proeft. En vervolgens geef ik iedereen een potje mee om thuis ook nog te genieten. Hopelijk kan ik er dan nog wel afstand van doen want I love pindakaas! 😉

 28. Willeke Alting 4 juli, 2017 at 23:55 Beantwoorden

  Wauw dit is echt een uitdaging..
  Manlief en ik zijn fervente pinda’s eters op brood en past ook in een koolhydraatarm dieet waarmee ik bezig ben of pindasaus maken ervan hmmm
  Nou niet alleen ik maar ook mijn hubbie zouden graag kans maken op deze geweldige actie en erachter te komen welke we het lekkerste vinden en die bij de appie te halen.. hmmmm ?

 29. Suzanne wanders 4 juli, 2017 at 22:54 Beantwoorden

  Te gek! Een meter pindakaas! Ik zou het zelf op Mn Bananenbrood smeren en verder proberen mijn kids aan de pindakaas te krijgen wat tot op heden helaas nog niet gelukt is. Je zou toch zeggen dat er dan iets voor ze tussen zit, kan bijna niet anders!

 30. Patricia 4 juli, 2017 at 20:30 Beantwoorden

  Ik denk dat ik eerst maar eens een proeverij houd en als iedereen dan de deur weer uit is ga ik languit genieten van een beetje uitholde avocado met daarin een superlekker tomaatje, daaroverheen de lekkerste pindakaas van de meter en dat even in de oven. Dat noem ik nog eens echt “comfortvoer” ???

 31. Simone Sprangberg 4 juli, 2017 at 16:15 Beantwoorden

  Oohhh ik heb een nichtje die helemaal van de pindakaas is …. dus de pindakaas zou linea recta naar haar gaan. Ze is ook helemaal van het bakken, dus ik weet zeker dat ik ook wel van haar pindakaas creaties ga mogen proeven …. koekjes en taarten met lekkere pindakaas …. toppie ! 🙂

 32. Joske 4 juli, 2017 at 13:04 Beantwoorden

  Ik heb genoten van de verschillende smaaksensaties.
  Min-puntje ….Ik kom niet op de juiste site om mijn code voor een meter pindakaas in te vullen.
  Graag antwoord

 33. Mariska 4 juli, 2017 at 08:31 Beantwoorden

  Ik zou vriendinnen uitnodigen en dan gerechten maken van elke smaak pindakaas!
  Ben heel benieuwd naar de smaken. Denk dat ze meter potjes zo op zijn.

 34. Mariska 4 juli, 2017 at 06:38 Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! Leuk om te lezen dat deze nieuwe te gekke smaken op de markt zijn en in de reguliere supermarkt te koop is. Ik zou heel graag kennis willen maken met deze smaken zodat ik allerlei lekkere gerechtjes kan ontwikkelen, denk aan cheesecake, vruchtentaart met pindabodem tot vegan lekkernijen als snickers, bananenbrood, koekjes of toetjes als ijs(taartjes), trifle’s en zo kan ik nog doorgaan. Daarnaast zou ik graag willen proeven en smikkelen van deze pindakaas zodat ik mijn cliënten kan adviseren! Als (sport)diëtist sta ik altijd open voor nieuwe producten en pindakaas is een heel goed product dat past in verantwoorde (sport)voeding!

 35. Elyse 3 juli, 2017 at 23:17 Beantwoorden

  Zelf ben ik echt verslaafd aan pindakaas, ik eet het constant. Voor mij is het dan ook makkelijk wat ik er mee zal doen. Ik zal een heel groot diner organiseren, met allemaal recepten die pindakaas bevatten. Dan zal ik iedereen uit mijn omgeving uitnodigen om samen met mij te genieten van het eten. Natuurlijk zal ik tijdens het koken stiekem snoepen van de pindakaas, het is natuurlijk veel te lekker om vanaf te blijven!

 36. Elyse 3 juli, 2017 at 23:15 Beantwoorden

  Zelf ben ik echt verslaafd aan pindakaas. Voor mij is het dan ook makkelijk wat ik er mee zal doen. Ik zal een heel groot diner organiseren, met allemaal recepten die pindakaas bevatten. Dan zal ik iedereen uit mijn omgeving uitnodigen om samen met mij te genieten van het eten. Natuurlijk zal ik tijdens het koken stiekem snoepen van de pindakaas, het is natuurlijk veel te lekker om vanaf te blijven!

 37. marijksels 3 juli, 2017 at 22:39 Beantwoorden

  Wauw…are you serious!!!??? GE-WEL-DIG, hier weet ik wel raad mee.
  Lijkt me heerlijk op een cracker of een broodje of als verrassende basis voor pindasaus. Maar het liefst gebruik ik pindakaas als dip voor mn groentjes, kan ik zo van genieten. Het water loopt me nu letterlijk in de mond 😉
  Oh en m’n vader, die springt 5 gaten in de lucht als ik hem zou verblijden met een deel van deze meter. Dat pindakaasgen heb ik zeker van hem. Er is tussen ons een soort ‘afspraak’ ontstaan; ik neem altijd pindakaas voor hem mee. Omdat ik weet dat hij dat zo heerlijk vindt en ik het fijn vind hem van een goede versie te voorzien. Hij eet het het liefst op een geroosterd broodje met een laagje pindakaas. Vind ik zelf ook heerlijk, al heb ik er het liefst ook nog komkommer op…jumjumjum!!!
  fingers crossed

 38. Elvira 3 juli, 2017 at 22:08 Beantwoorden

  Dat er zoveel soorten zijn zeg! Nooit geweten! Ik zou deze meter met aparte pindakaas graag aan mijn zonen willen geven die vele meters normale pindakaas verslinden! Ik ben benieuwd hoe zij hierop zullen reageren! (vast positief…) Zelf ben ik erg benieuwd naar die met caramel smaak.

 39. Anita H. 3 juli, 2017 at 20:21 Beantwoorden

  Heeeeerlijk. Ik eet geen brood, maar pindakaas combineert mijns inziens prima met rijstwafels en knäckebröd. Ik denk dat ik de potten niet allemaal voor mijzelf hou, mocht ik winnen. Mijn zussen en enkele vriendinnen mogen mee delen in de vreugde.

 40. Joke Pronk 3 juli, 2017 at 20:18 Beantwoorden

  Nooit geweten dat er zoveel smaken pindakaas zijn. Ik zou een preoverij houden met een stel vrienden (op rondjes rijstewafel, is alleen maar gezond) met een paar pilsjes erbij…in de tuin. at wordt vast gezellig!!

 41. Wina van Dijk 3 juli, 2017 at 19:42 Beantwoorden

  Pindakaascake , pindakaassoep , pinakaas-bavarois , pindekaaspannenkoeken , pindakaas-ijs , pindakaas saucijzdenbroodjes , pindakaastruffels , pindakaascroissants , pindakaastosti’s , pindakaaskoekjes , pindakaaslolliepops , pindakaasstamppot , pindakaaspoffertjes , pindakaaspâté , pindakaasmuffins , pindakaas-chocolademelk , pindakaassmoothie , pindakaassoufflee , pindakaasbrood , pindakaaskip , pindakaasnachtmerrie…….

 42. eelke 3 juli, 2017 at 16:23 Beantwoorden

  Dat klinkt lekker!! Ik lust pas sinds 2 jaar pindakaas, en nu ben ik er dol op dus ik heb nog heel wat in te halen 🙂 een meter pindakaas is een mooi begin!!! Dat is kilometers smeer en eetplezier. Ben benieuwd naar die bijzondere smaken.

 43. Lisa Sprenkeler 3 juli, 2017 at 15:49 Beantwoorden

  Wat een toffe winactie! Gisteren heb ik van een vriendin de chocolade variant gekregen en die is helemaal goed gekeurd, daarom ben ik ook errg benieuwd naar de overige smaken! Aangezien het zomer is en het mooie weer er weer aankomt zou ik graag bananen- pindakaas ijs maken met een crunch van pistache! Wat dat blijft mijn favo combi.

 44. Marjan Steenge 3 juli, 2017 at 15:33 Beantwoorden

  BESTE.WINACTIE.OOIT!!!

  Wat ik met een meter pindakaas zou doen? Opeten natuurlijk!
  Helemaal alleen, stiekem in de voorraadkast, met het licht uit (want als je niet ziet wat je in je mond stopt, tellen de calorieën ook niet).

  Misschien (heeeeel misschien) deel ik ook wel een potje met mijn zwangere zus met pindakaas cravings.

  Het duimen is begonnen!

  Liefs Marjan

 45. Lynet 3 juli, 2017 at 12:13 Beantwoorden

  Ahh zo leuk!! Lijkt me top om ze allemaal te proeven. Ik zou een goede vriendin van mij uitnodigen voor een heus pindakaas avondje. Zij is dol op pindakaas en ook op alles met karamel zeezout.
  Ik zou dus een ‘blind proeven challenge’ met haar doen en ben heel benieuwd of zij de smaken juist kan raden!! Daarna natuurlijk omgekeerd, want ik ben ook wel benieuwd of ik de smaken direvt kan plaatsen. De variant met cranberry en kaneel spreekt mij ook aan! Ben benieuwd naar je receptje binnenkort.

 46. Annemarijn 3 juli, 2017 at 11:59 Beantwoorden

  Een meter pindakaas… wauw wat een droom en al helemaal met deze leuke smaakjes! En wat ik er mee zou doen? Allereerst natuurlijk alle smaakjes proeven in de beste combinaties, zoals met banaan, havermout, pannenkoeken, roggebrood, komkommer, ga maar door. En vervolgens in elke kamer een potje zetten zodat ik altijd mijn grote vriend binnen handbereik heb wanneer de pindakaascravings er zijn haha 😉 Hele leuke actie!

 47. Elke van Keulen 3 juli, 2017 at 11:00 Beantwoorden

  Wat lekker en leuk! Ik ben een groot fan van peanut butter cookies en bak ze dan ook vaak zelf. Het zou mij enorm leuk lijken om de verschillende soorten pindakaas in koekjes of andere baksels te verwerken… zoveel verschillende soorten lekkere pindakaas en zoveel verschillende mogelijkheden! Yummy ???

 48. Anita Hansen 3 juli, 2017 at 10:56 Beantwoorden

  Dit doet me wel zó denken aan mijn jeugd! Toen mochten we soms een potje pindakaas halen bij de notenbar in de van Woustraat, deze maakte pindakaas zoals je hem wilde en dus koos ik een mix met noten uit die ik lekker vond…yummm!
  Deze meter zou ik delen met mijn grobbekuiken om saampjes uit te proberen welke op brood lekker is..welke op mijn zelfgebakken bananenbrood het beste smaakt…welke op een rijstewafel…etc etc…kom maar op met die heerlijke meter smullen, zo te horen beter dan welke dan ook die in de supermarkt stond.

 49. Marijke Langenegger 3 juli, 2017 at 10:41 Beantwoorden

  Oeh dit is écht leuk??!! Ik geef mijn moeder, mijn beste vriend én beste vriendin een potje. Ik trakteer rijstewafelreepjes met pindakaas op de bar van de sportschool (mijn werk) en de rest gaan mijn dochter en ik samen thuis van smullen. Vet genieten dus!? Ps: dat t-shirt, waar koop ik die? Ook écht geweldig?

 50. Serena v Dam 3 juli, 2017 at 10:30 Beantwoorden

  Ik maak zelf altijd Pindakaas en die pot haalt de week al niet omdat we er allemaal gek op zijn.
  Als ontbijt, lunch of op een tortilla in de avond, Pindakaas is altijd lekker.
  Wij zijn zeer benieuwd naar deze smaken en uitdelen is ook zeker ons plan, zodat nog meer mensen bewust zijn van hoe lekker en veelzijdig pindakaas is.

 51. Cassandra 3 juli, 2017 at 10:23 Beantwoorden

  Hmmm… pindakaas!
  Wij eten thuis veel pindakaas! Eigen gemaakt of 100% pindakaas uit de winkel.
  Op vakantie nemen wij zelf de pindakaas mee of kopen wij het gelijk in de eerste supermarkt die wij tegen komen.
  Lijkt mij heerlijk om deze verschillende smaken te proeven!

 52. Douwe Kooistra 3 juli, 2017 at 10:18 Beantwoorden

  Ik zou de vrienden uitnodigen die ook een pindakaas verslaving hebben, en een film avondje houden. En dan ondertussen alle soorten pindakaas gaan proeven, de hele avond lang??..

 53. Bianca Jansen 3 juli, 2017 at 10:18 Beantwoorden

  Ik zou de meter introduceren op mijn werk bij Deli gourmet in Maasbree voor op de belegde broodjes die we verkopen.(en natuutlijk met alle collega’s zelf proeven ).
  Misschien wordt het een hit en moeten we heel veel potten bestellen.

 54. Jansen 3 juli, 2017 at 10:16 Beantwoorden

  Als ik win kan ik vrienden die overkomen uit Azië laten proeven wat een Hollands lekkernij is. En hoe leuk zou het zijn om een pindakaas proef middagje voor hun te organiseren met 1 meter pindakaas.

 55. Renske 3 juli, 2017 at 10:08 Beantwoorden

  Ik zou een heerlijk broodje pindakaas met banaan maken. Lijkt me een top combinatie met de pindakaas met kokos. En de rest komt ook zeker op. Pindakaas is altijd goed! Heerlijk!

 56. Robert Koops 3 juli, 2017 at 10:01 Beantwoorden

  Ik kan wel een l#lverhaal houden met joepiedepoepie en fantastidelicous, etc., met 1 meter pindakaas ga ik lekker genieten met de hele familie. Winnen is leuk, samen genieten nog leuker. 🙂

 57. Anne 3 juli, 2017 at 08:49 Beantwoorden

  Ik moet hier gewoon aan mee doen want ik weet zeker raad met een meter pindakaas. Allereerst gewoon om op mijn broodje te smeren, in een taartbodem te verwerken, door mijn bananenbrood beslag te gooien of gewoon om zo uit de pot te lepelen. Verder zou ik het natuurlijk met iedereen die mij lief en dierbaar is delen omdat pindakaas een mens nu eenmaal gelukkig maakt. Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe smaken van Mister Kitchen!

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: