Festival Fever: A Day At The Park

0
a day at the park

Er was eens….een tijd dat ik elke week hossend en stampend op een dancefestival stond. Geef de schuld aan het feit dat ik geen 21 meer ben (whaaaaa oud wijf alert! Just kidding 😉 ), aan het feit dat ik de muziek die tegenwoordig gedraaid wordt niet zo dansbaar meer vind of aan het aanbod foodfestivals – waar ik dan vaak liever sta: die tijd is voorbij. Het moet dus wel een heel leuk feestje zijn wil ik mijn zaterdag eraan besteden. En dat is A Day At The Park!

a day at the park

Ik denk dat het een van de eerste edities van dit feest was. Ik ging op de scooter vanuit Amsterdam West (waar ik toen nog woonde) naar het Amsterdamse bos. Normaal gesproken kwamen we pas rond 15.00 uur op een festival aan, maar voor deze gelegenheid waren we vroeg. De eerste 50 bezoekers kregen namelijk een goed gevulde picknickmand, en dat lieten mijn vriendinnen en ik ons geen twee keer zeggen. We hadden geluk: we waren een van de eersten en hebben heerlijk in het gras gechilled onder het genot van een hapje en een drankje, tot het moment dat het drukker werd. Daarna hebben we gedanst tot we erbij neervielen, en was het veel eerder 23.00 uur dan ons lief was.

a day at the park

Ook het jaar daarna was het weer een feestje, dus A Day At The Park staat in mijn geheugen gegrift als een fijn festival. Dit jaar is het opnieuw feest, en het festival past meer bij me dan ooit. Naast een swingende line-up met onder andere Fedde le Grand en Real El Canario is er nog een heerlijke line-up: eentje met eten. En niet zomaar eten, nee: dit jaar wordt mega culinair!

Op het festivalterrein is een speciaal ‘dorpsplein’ ingericht waar een aantal Amsterdamse culinaire favorieten aanwezig zijn. Geen kleffe patat dus, maar goed eten van onder andere Ron Gastrobar, ROOTS Amsterdam, de Koffie Salon en The Butcher on Wheels. Ik moet nog heel even geduld hebben, maar ik begin nu al te watertanden! Zie ik jullie daar?

Datum:          Zaterdag 16 juli 2016

Locatie:         Land van Bosse – Amsterdamse Bos

Tijden:            12.00 uur tot 23.00 uur

Prijs:               €49, excl. fee

Website:       www.adayatthepark.nl

a day at the park

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: