Give away | Hello Fresh cadeaukaart

5

Vind je het af en toe ook lastig om elke dag weer iets nieuws te verzinnen om op tafel te zetten? Je wilt lekker en gezond eten, niet te lang in de keuken staan, maar daarnaast heb je zo veel andere dingen te doen… Ook al ben ik gek op eten en koken en bedenk ik altijd wel weer wat lekkers om te eten, soms is het toch erg handig als je een handje geholpen wordt.

Hello_Fresh_5x_Box_Veggie
Zo’n halfjaar geleden ontdekte ik Hello Fresh,  een flexibel lidmaatschap op een wekelijkse doos vol met verse ingrediënten en bijbehorende recepten. Je kiest of je de box voor 3 of 5 dagen wilt en voor 1, 2, 3 of 4 personen. In de originalbox zitten recepten en ingrediënten voor een maaltijd met vis, een met vlees en een vegetarische.

Afwisselend, verrassend, gezond en lekker zijn de woorden die bij mij opkomen als ik aan Hello Fresh denk. Hier kan je lezen hoe het precies werkt en hier zie je de verschillende soorten boxen die ze aanbieden.

Wil je een keer extra voordelig de Hello Fresh box uitproberen? Ik mag twee cadeaubonnen (€15,- en €20,-) weggeven! Je maakt kans op een van deze bonnen wanneer je je abonneert op mijn blog. Ga naar de homepage (in de rechterkolom) en vul hier je email adres in:

aboneer je

De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Over de auteur

Kelly

Kelly is de 'chefkok' van Goodfoodlove en de bruisende kracht achter deze blog. Ze is gek op eten & drinken en vindt dat je van elke maaltijd een feestje moet maken. Hoewel ze erg van koken houdt, behoren buiten de deur eten, shoppen en reizen ook tot haar grootste hobby's en je mag haar wakker maken voor een goed glas wijn.

5 comments

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk:

leven van een model

Model life #2 | Ja ik wil!

´Ja ik wil!´ Dat waren de woorden die ik typte naar m´n boeker toen hij me vroeg of ik wilde figureren in de gelijknamige bioscoopfilm. ...