Good News #13 | Schaatsen in Amsterdam & toffe kerstcadeaus voor hem

0
good news

De afgelopen weken stroomde mijn mailbox weer vol met nieuws. In deze editie van Good News onder andere schaatsen in Amsterdam, toffe prints voor aan je muur (en op je tas!) en heerlijk Italiaans eten.

Heerlijk Italiaans afhalen in de Jordaan

Ik steek nooit onder stoelen of banken dat de Italiaanse keuken tot mijn favorieten behoort. Je kan me echt wakker maken voor een lekker bord pasta of een goede vitello tonnato. In een restaurant Italiaans eten is fijn, maar soms wil je lekker thuis op de bank Netflixen en lekker eten. Dan is Trattoria Al Ninèn je beste vriend: je haalt hier fantastisch lekkere pasta (met verse truffel!) en andere Italiaanse toppers. Geen zin om van de bank te komen? Deliveroo bezorgt eten van Al Ninèn aan huis. Onlangs vierden ze hun 1 jarig bestaan, en wat mij betreft vieren ze nog veel meer verjaardagen =D

al ninen

Kerstcadeaus voor hem: hier vind je zeker iets leuks

Hoewel ik het heel leuk vind om cadeautjes te shoppen (want cadeautjes geven = mensen blij maken en dat is cool), vind ik het voor mannen van een crime. Want wat nou als iemand alles al heeft, of wanneer diegene niet heel veel verschillende dingen leuk vindt? Dan is er dus Radbag: de cadeausite waar je altijd (maar echt áltijd) wel een tof cadeau vindt. Mijn favorieten zie je hier, maar kijk vooral verder in de webshop want ze hebben nog veel meer kerstcadeaus voor hem.

 

Jouw favoriete foto’s aan de muur

Persoonlijke beelden maken je interieur interessant en familiair. Ik vind het zelf bijvoorbeeld leuk om allemaal lijsten aan de muur te hangen waar zelfgemaakte foto’s in zitten. Of zo’n waslijn met polaroid foto’s eraan in de slaapkamer. Webprint vernieuwde onlangs de website waardoor foto’s bewerken en bestellen nu veel makkelijker en sneller gaat – je kunt zelfs foto’s vanuit je social accounts inladen. Ook hebben ze veel nieuwe producten, waaronder mijn favoriet foto’s in retro stijl (met een polaroid look). Bekijk de speciale fotopagina en ga los op je eigen ontwerp (en hoe leuk is het om cadeau te geven met de feestdagen?!).

foto printen

Schaatsen + kerstshoppen op het Museumplein

Winter in Nederland is niet altijd fijn (want koud!), maar toch kan dit seizoen ook prachtige kanten hebben. Zo vind ik Amsterdam echt schitterend wanneer er een pak sneeuw ligt, en geniet ik van het uitzicht uit de trein wanneer de weilanden ’s ochtends nog bevroren zijn. Een perfecte zondag in de stad is voor mij een wandeling door het Vondelpark, lekker schaatsen op het Museumplein en daarna kerstshoppen en gluhwein drinken op de gezellige kerstmarkt, die – dit jaar voor het eerst – vanaf 17 december naast de schaatsbaan te vinden is. Een beetje de Maastrichtse gezelligheid in onze eigen hoofdstad dus, I like!

ice amsterdam

Boodschappen doen met een gedepersonaliseerd tasje

Koop jij nog altijd plastic tasjes bij het boodschappen doen? Die tijd ligt ver achter me, want ik pak altijd liever een leuke canvas tas. Dat is en voordeliger, en beter voor het milieu en ook nog eens veel sterker. Deze tasjes met mijn logo kreeg ik van Drukbedrijf, tof zijn ze he!? Als je ook zelf een tasje – of een shirt, sticker of noem maar op – wil laten bedrukken kan dat via hun website: ze bedrukken zo ongeveer alles. Tip: zo’n product met logo is mega leuk om cadeau te geven aan iemand uit je omgeving met een eigen blog/site/bedrijf =)

 

 

 

 

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: