Good News #7

0
good news

Er is weer heel veel good news deze week! Op gebied van eten, maar ook van reizen & fashion. Lees je mee?

Stijlvol reizen met Jannissima

Op het #storymakers event van CherryLAB maakte ik kennis met het merk Jannissima. Het luxe lederwarenlabel maakt tassen waar ik direct verliefd op werd. Ze laten zien dat je heel goed zowel stijlvol als duurzaam kunt reizen, en hebben ook nog eens oog voor het praktische aspect. Het bovenste gedeelte van de backpack kan je omtoveren tot handtas, en de schoudertas blijkt stiekem een trolley te zijn.

jannissima

Jubileum bij Lan Tin

Ze zijn al 30 jaar een begrip in Naarden, en daarom viert Lan Tin feest. Het begon met de klassieke Chinese keuken, maar tegenwoordig is innovatie het uitgangspunt, en worden de klassieke recepten met Aziatische fusion gerechten gecombineerd. Speciaal voor het dertigjarig bestaan wordt een hemels jubileummenu geserveerd van 20 t/m 23 april 2016. Gasten worden in dit exclusieve viergangenmenu meegenomen op een culinaire reis van de authentieke Chinese klassiekers naar de Aziatische fusion stijl voor slechts 30 euro. Voor meer informatie bezoek de website.

Lekker weidevlees op je bord

Rundvlees moet gezond en lekker zijn vind Weilands.nl, en daar ben ik het helemaal mee eens. Bij deze webshop kan je online vlees bestellen, zonder aan abonnementen vast te zitten. Je kiest een pakket (met bijvoorbeeld haasbiefstuk, entrecote en bieflappen) en twee dagen later heb je het in huis. Meer informatie over de producten en grasgevoerde koeien vind je op de website.

Weidevlees

 

Asics laat de stad en schoen samensmelten

Asics breidt de Gel-Kayano Evo familie uit met het origami pack: super toffe sneakers in 4 kleuren. De schoenen hebben een print en een witte gel-zool, die ervoor zorgt dat je het gevoel hebt dat je op wolken loopt. Vanaf het moment dat ik ze aandeed, wilde ik ze eigenlijk niet meer uit doen. Is ook niet zo’n probleem, want ze staan toch overal leuk bij 😉

 

 

Lachen, gieren, smullen

Tasty comedy komt eraan! De culinaire comedyshow  biedt een avondvullend programma met een 4-gangen shared dining diner onder leiding van chef-kok Ramon Beuk. Cabaretier Jörgen Raymann is het creatieve brein van de avond, maar ook grappenmakers als Howard Komproe, Harry Glotzbach en Kristel Zweers zijn aanwezig. Voor meer informatie, check de website.

Tasty Comedy

Over de auteur

Geen reacties

Dit vind je vast ook leuk: