Hotspot | Teds Breakfast & Brunch

1
teds

Van sommige nieuwe zaken snap je gewoon meteen waarom het door zo veel mensen als ‘hotspot’ bestempeld wordt. Teds Breakfast & Brunch is zo’n zaak. Vlak over de brug bij de leuke Bilderdijkstraat zit Teds. Er is een klein (maar fijn!) terras voor de deur en van binnen ziet het er helemaal uit zoals ik het leuk vind: hout, wit en blauw gecombineerd, net zoals in ons huis. Grote lampen, verse bloemetjes en wat toffe quotes aan de muur maken het helemaal af.

Foto 17-07-15 14 56 32

De allereerste dag na mijn sapkuur sprak ik hier af met Roos van de leuke blog Catch 52. Ik was even bang dat ik alleen maar broodjes op de kaart zou tegenkomen – iets wat ik die dag beter nog even niet kon eten in verband met opbouwen – maar nee! Veel verschillende eiergerechten, salades en banana pancakes: op de kaart staat zeker meer dan alleen broodjes. Natuurlijk hebben ze ook sandwiches (de Teds club en Philly steak klinken heerlijk) en zelfs voor een ontbijtje met cereal killers of yoghurt met granola kan je hier terecht.

teds

Ik koos voor de naked veggie burger: een heerlijk smeuïge burger gemaakt van kikkererwt en zoete aardappel, geserveerd met een frisse salade, humus en lekkere spicy harissa yoghurt. Oh my, wat was dit lekker! Super smaakvol en fris en het vulde heel goed maar je zit niet zo bomvol als na een mega dikke sandwich. Gewoon echt lekker dus. De vrolijke gozer die ons bediende had ook nog een lekker fruitsapje voor me gemaakt dat hij – omdat ik om iets tropisch vroeg – met wat aardbeitjes versierd had. Roos koos voor de chunkcy ceasar salad die er fantastisch uitzag volgens haar ook zeer smakelijk was.

Foto 17-07-15 14 04 33

Het leuke van Teds vind ik dat je hier de hele dag terecht kunt voor breakfast & brunch. Ideaal dus wanneer je het laat gemaakt hebt en om 12 uur nog wilt ontbijten. Of wanneer je om 16 uur zin hebt in eggs Norwegian (mijn favo eiergerecht). Of wanneer je om 10 uur ’s morgens bitterballen (of healthy snacks!) naar binnen wilt schuiven. Het kan allemaal. Ook voor de in Amerika razend populaire ‘bloody Mary brunch’ ben je hier aan het juiste adres: de cocktails worden gewoon vanaf 7 uur ’s morgens geserveerd. Wat mij dan weer te gek lijkt is de ‘spirited high tea’ met een Bellini cocktail, thee en wat hartige & zoete lekkernijen.

Foto 17-07-15 12 51 29

Na de lunch ontdekte ik dat Teds ook een fijne plek is om te werken; de banken zijn zacht, de muziek is fijn en de zingende barman maakt de sfeer compleet. Ik denk dat ik hier nog vaak te vinden ga zijn!

Foto 17-07-15 14 04 21

Over de auteur

1 comment

Schrijf een nieuwe reactie

Dit vind je vast ook leuk: